Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Zaslal: čt březen 31, 2011 9:45 pm Předmět: logování GPS |
|
|
Sháním prográmek na M75, kterej přes bluetooth spojim s GPS a on mi bude logovat záznamy z GPS a pak to bude moci uložit.
Nejlíp do formátu GPX, ale jinak to klidně může bejt i NMEA, převést to není takovej problém.
Googlil jsem a nic... Vyzkoušel jsem nějakej GPS Track, což by bylo přesně ono, jenže nejde soubor uložit (píše, že to telefon nepodporuje) ani poslat přes bluetooth (píše nějaký výjimky nebo nic nedělá). Ještě má volby někam uploadnout a email, ale hodlám to provozovat bez SIMky.
Zatím jediný, co nějak fungovalo, byl TrekBuddy, jenže ten je moc velikej, složitej a asi i náročnej (rád bych co nejdelší výdrž...)
Díky, i když to tu asi už nikdo nečte K tomu GPS tracku je i zdroják, tak kdyby někdo byl třeba tak hodnej a upravil to, aby to z něj šlo třeba jen poslat nebo jen uložit, tak bych byl vděčnej. (Nebo mi jen napište, jak se v javě na Siemensu ukládá a já to dobastlim sám. Javu se mě snažili učit na škole a C# je skoro stejný a docela mi jde ) _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rampa01 kolemjdoucí
54.32 SMM
Příspěvky na SM: 255,- |
Zaslal: ne duben 17, 2011 11:54 pm Předmět: |
|
|
Našel jsem něco co vypadá slibně, ale je to elf. Alespon to máš v tom C-čku http://perk11.info/elf/elf_GPSLogger.html _________________ MT50 ->A55/C55 -> ME75/C75 -> S75 od ORIONA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|