View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Habu začátečník

106.14 SMM
|
Posted: Tue Aug 14, 2007 11:35 am Post subject: Mrtvá AX75 (nezapne se, nepípne... bledě to vypadá) |
|
|
Zdravím všechny! :-)
Dostal se mi do ruky Siemens AX75 od kolegy z práce. Jeho prvotní chyba bylo vypínání po startu. A když po startu vydržel, vypnul se po stisknutí dvou horních tlačítek (potvrzující a zamítající). Kolega usoudil, že by to mohl být nějaký špatný kontakt, či zkrat, tak si ode mne vyžádal šroubovák a že mobil "profoukne". Dnes dorazil s výsledkem, že už nejde zapnout vůbec. Telefon je v celkem špatném stavu a už když byl "zapínání schopný", tak se tlačítko zapínání muselo stiknout přímo sloní silou. Navíc nereagoval na napájení z mého USB kabelu.
Mám ho odepsat, nebo se přeci jen pokusit o TP? Vypadá to na ryze hardwarerovou vadu (sice okem neviditelnou) ale přesto, nechce se nám to vzdát! ;-)
Mohl bych ho teoreticky i poslat zdejší radě starších, která zmrtvýchvstání provozuje.
Nu, díky za případné rady. 8) _________________ Ericsson GH688 -> Siemens C35i -> Siemens M50 -> Motorola V550 (DEAD micro) -> Siemens M75 (odlepená guma - reklamace) -> Siemens S75 (DEAD LED - reklamace) -> Siemens A57 -> Siemens S75 #2 (resurrected with TP from BCORE death) |
|
Back to top |
|
 |
mario_liptov administrátor

265151.79 SMM
|
Posted: Tue Aug 14, 2007 1:01 pm Post subject: |
|
|
Podla toho co si pisal, ze sa musel zapinat este ked siel sloniou silou, tak to bude tvrdy HW problem. V tych miestach pod klavesnicou je napajaci obvod, ale skor poskodilo plosky pod procesorom. Ja osobne by som sa na to asi vykaslal, kedze vies ako sa s nim zaobchadzalo. _________________ S6->N5110->N6110->S55->SE630->C65->CX65->C75->CX75->SX1->S65->ST55->SL65->S75->SL75->EF81->S68->EL71Black->EL71Silver->SXG75->C902->HTC Desire->SAMSUNG GALAXY SIII...?
Tak tam sem taky (Ne)byl...
Keď môžem, pomôžem.
Zeptejte se mne na co chcete, ja Vam na co chci odpovim. Donutil

Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|