Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
BattleDroid kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so září 01, 2007 12:04 am Předmět: S68 - obnovení dat + archivace SMS? |
|
|
Poraďte mi někdo prosím! Než jsem si nahodil do mobilu nový firmware, radši jsem zálohoval data přes MPM. Teď chci data obnovit, obnoví to vše, kromě kontaktů (seznam adres, telefonní seznam), tam mi to nakopíruje jen 48 z cca 250 kontaktů!! Nevíte někdo co s tim? Hlásí mi to:"Chyba při spojení", přitom spojení PC-mobil je pokaždý v pohodě, i s nahráním novýho firmwaru nebyl problém! Nevíte co s tim? Chybí mi cca 200 telefonních čísel!!
A ještě jedna věc, v nápovědě píšou, že SMS se automaticky zálohujou a pak se objeví v "konceptu"?? Co to a kde to je? A mimochodem SMSky na SIMce to komplet smázlo!! Což mě dost sere! Poraďte prosím někdo!
muj mail: petr.82@centrum.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AngusYoung začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: út září 04, 2007 6:09 am Předmět: |
|
|
no me po prehrani firmaware vse zustalo v telefonu takze je divne ze tobe ne... MPM je docela na nic soft... zalohu kontaktu si delam do programu MS Outlook a nemel jsem s tim nikdy problemy... koncepty jsou navrhy a najdes je ve zpravach... sms na SIM karte jsem nikdy nemel tak nevim proc se ti smazaly... _________________ M55 fw10CZ ---> SX1 fw15CZ + MMC 512MB Pretec ---> S68 fw47 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|