View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dangerelectronic badatel

Joined: 02 Jan 2007 Posts: 159 Location: Hronec a Banska Bystrica
413.06 SMM
|
Posted: Thu Aug 16, 2007 3:47 pm Post subject: Loader not ready... |
|
|
Zo dna na den sa to stalo... Doteraz patchujem asi pol roka, ale toto sa mi este nestalo. cx65@70 sa po pripojeni na dca-510 spoji s papuou, ale s V-klayom uz nie, co do vcera fungovalo bezproblemovo. Tak som skusil novy loader, nic. Celkovy popis hlasenia V-Klay:
Reading block from adress xx, size yy... Error when receiving data - reading again
MsgBox: An unknown error occured while accessing COM6 Loader not ready!
no jo Windows
neviem co s tym, nic co je tu na fore nefunguje... _________________ C35i => [Funkcny]
CX65@70 => (Dead, pripravuje sa na opravu) [Nefunkcny]
SX1 + Pretec 1GB => (Dead MMI) [Nefunkcny]
SX1 + Pretec 1GB (Symbian) + A-Data 1GB (Linux) => (Dead MMI, opravena MMI + HW tuning, Dead MMi) [Nefunkcny]
CX75 => (novy material, caka na patchovanie) [Nefunkcny / rozobraty]
Nokia E51 |
|
Back to top |
|
 |
dangerelectronic badatel

Joined: 02 Jan 2007 Posts: 159 Location: Hronec a Banska Bystrica
413.06 SMM
|
Posted: Fri Aug 17, 2007 5:34 pm Post subject: |
|
|
Papua nevie zaviest boot, nechapem preco ked som s telefonom nic nerobil, inac ide setko aj service mode. Opravil som Skey ale nepomohlo, ak mate dakto riesenie tak piste prosim, nemam absolutne cas to riesit...
EDIT: Aaaaa tu je pes zakopany: Telefon nekomunikuje absolutne z nicim ked je vypnuty... Mobil sa nevie spojit z nicim na spravu FF okrem papuy, aj to iba ked je zapnuty alebo v service mode. Loadery robim asi 100x od zaciatku a nic. Ale mobil funguje bezchybne, spoji sa s MPM, papuou ale z v-klayom ne...  _________________ C35i => [Funkcny]
CX65@70 => (Dead, pripravuje sa na opravu) [Nefunkcny]
SX1 + Pretec 1GB => (Dead MMI) [Nefunkcny]
SX1 + Pretec 1GB (Symbian) + A-Data 1GB (Linux) => (Dead MMI, opravena MMI + HW tuning, Dead MMi) [Nefunkcny]
CX75 => (novy material, caka na patchovanie) [Nefunkcny / rozobraty]
Nokia E51 |
|
Back to top |
|
 |
Thompson trvalý ban

Joined: 23 Jul 2007 Posts: 216 Location: Kyjov Telefon:CX75 black
661.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 02, 2007 1:01 pm Post subject: |
|
|
Zkus přehrát fw _________________ S6-ME45-M65+hodně patchů-CX75180mhz |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|