View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
akicek začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 08, 2007 5:09 pm Post subject: Vibrace při budíku |
|
|
Nevím jestli je to normální, že SXG75 při aktivaci budíku nevibruje. Vibrace mám aktivní, např. při hovoru mobil vibruje. |
|
Back to top |
|
 |
Jan Knop začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 08, 2007 5:23 pm Post subject: |
|
|
vím že to sem nepatří..ale když jsme u toho budíku..budík mi nezvoní když je telefon v nabíječce..je to normální? _________________ I love this part |
|
Back to top |
|
 |
SPIKEBOY čestný člen

98063.28 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Moucha čestný člen

Joined: 25 Jan 2006 Posts: 2125 Location: C. Budejovice Telefon: HTC Hero
60.08 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
akicek začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 08, 2007 7:03 pm Post subject: |
|
|
To jo, ale mě nevibruje při budíku i bez nabíječky. |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Sat Sep 08, 2007 8:16 pm Post subject: |
|
|
Nic si z toho nedělej, nám také při "normálním" buzení nevibruje. Pouze velice kraťoulilinký okamžiček na začátku.
A co si pamatuji, tak se to nedá nikde zapnout, ani na to není žádný patch.
Pouze jenom taková možnost:
Ono totiž normálně není nic pěkného, když telefon položený např. na nočním stolku při buzení poskakuje tak, že ani není slyšet ta nádherná melodie co si každý z nás jistě na buzení nastavil.
Samozřejmě pak existuje i ten připad, kdy člověk (po "těžké" noci) má telefon např. v kapse kalhot a spí ve škarpě a žádný zvuk by ho za boha nevzbudil. Pak jsou vibrace na místě a chápu jejich nutnost ve funkci budíku. Takže přesně pro tento případ: Telefon nevypínat, ale nastavit do Off line módu (není nutné, ale to, aby nás náhodou starostlivá maminka, manželka, milenka anebo nějaký podobný živočich nerušil svými starostlivými telefonáty, kde jsme a proč nejsme doma apod ), no a pak stačí pouze podržet hvězdičku (vypnout všechny tóny) a pak telefon bude budit pouze vibracemi. Obojí neumí - nebo o tom nevím. _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
akicek začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 09, 2007 10:16 am Post subject: |
|
|
Ve škarpě jsem naštěstí ještě nespal , takže to nechám plavat a budu si tedy vychutnávat tu melodii. I když se mi každé ráno vstává jako právě z té škarpy. Dík  |
|
Back to top |
|
 |
|