Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
benik.martin kolemjdoucí
27.96 SMM
|
Zaslal: so říjen 20, 2007 9:34 pm Předmět: Obnovení |
|
|
Hoj,mám Siemens CX65 a používám na něm Jimm 0.5.2b..No a v něm je možnost Minimalizovat..Tu když spustim,tak mi vyskočí okno Spustit aplikaci a mám na výběr myslim Jednou povolit, Nyní ne, Nikdy apod...No a já dal omylem Nikdy a teď už nemůžu nikdy minimalizovat :-( Nejde to nějak napravit?? Nebo musim dát tovární nastavení popř. přehrát firmware? mám fw50...
Jo ještě jedna věc..v tom Jimmoj mě štve,že když to minimalizuju,tak se nedostanu uplně na hlavní plochu mobilu,ale pouze do složkdy kde ten Jimm je...Já ho mám v Moje menu..No a do toho Moje menu bych potřeboval nějak vtěsnat např Profily nebo něco,protože když mi přijde zpráva,já si ji přečtu,tak mi furt blikaj diody dokud je nevypnu...je to spíš taková prkotina,maličkost,není to nijak důležité,ale kdyby měl někdo nápad....
Jinak mi jde hlavně o ten 1. problém!!
Děkuji |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RDT táta fóra

6964.82 SMM
|
Zaslal: so říjen 20, 2007 9:48 pm Předmět: |
|
|
K tomu prvnímu problému: Nemám teď po ruce žádnou x65, ale když si tu aplikaci vybereš (nespouštíš jí) a dáš si Možnosti, tak tam by mělo být Zabezpečení, kde si můžeš jednotlivá práva aplikace nastavit a tím i změnit toto ("Nikdy, Ptát se vždy, Při spuštění" a pod.).
Je to tak, odstranil jsem Ti trochu té nejistoty. simp _________________ | Právě používám: HTC Touch HD |
!> Windows Mobile Downloads <! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
benik.martin kolemjdoucí
27.96 SMM
|
Zaslal: ne říjen 21, 2007 1:03 pm Předmět: |
|
|
Yeah! Díky moc,už to zase funguje!
//@urel: LOCK |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|