Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jakudo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt srpen 18, 2005 9:25 am Předmět: Jimm, Opera mini - cena za připojení |
|
|
mám M65, nahrál jsem si tam Jimm. Když se připojím tváří se ten mobil, jako že je na wapu nebo na internetu? Mám totiž Oskara a ten u toho má jiné ceny. To samé by mě také zajímalo u aplikace Opera mini - je to wap nebo internet?
Díky Jakub _________________ M65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

Založen: 21. 07. 2004 Příspěvky: 398 Bydliště: Most - povrchové doly, a kousek vedle chemička. Ráj na zemi...
1261.00 SMM
|
Zaslal: čt srpen 18, 2005 9:27 am Předmět: |
|
|
Jimm je s určitostí účtovaný za internet, a Opera by snad měla být taky...
Jestli se ti to účtuje jinak, tak si zkontroluj nastavení  _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jakudo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt srpen 18, 2005 9:29 am Předmět: |
|
|
Ještě nevím, jak se mi to účtuje, mám to 1 měsíc, ale nerad bych pak vyplázl moc peněz
Moc dík _________________ M65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdatan badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: čt srpen 18, 2005 9:31 am Předmět: |
|
|
jakudo napsal: | Ještě nevím, jak se mi to účtuje, mám to 1 měsíc, ale nerad bych pak vyplázl moc peněz
Moc dík |
je to pres data...internet.
nakonec nejlepsi zpusob "otestovani" je.. zku*vi si na chvilku pripojeni pres wap.. v nastaveni dej misto jmeno,heslo: wap trebas paw:)) a uvidis ze ti to pojede,pac wap nema c jimmem a operou co delat. _________________ M65 fw44res -> fw50cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
besik33 začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt srpen 18, 2005 9:40 am Předmět: treba si vybrat spravny profil |
|
|
pokial ja viem tak je potrbne na mobila nastavit so profil ktorym sa pripajas na net - cize !!!internet!!!.A oskafonovi uz moze byt jedno kam lezies po nete. _________________
besss |
|
Návrat nahoru |
|
 |
busch čestný člen

Založen: 29. 02. 2004 Příspěvky: 2675 Bydliště: Praha & Olomouc
27.84 SMM
|
Zaslal: čt srpen 18, 2005 9:47 am Předmět: |
|
|
účtovaný je to tak,jak si to nastavíte, resp. na jaké APN se připojujete.
V HTTP profil musíte mít jako datový profil ten, ve kterém je APN pro internet (obvykle internet, pro Go je to gointernnet, pro oskartu ointernet, u tmo internet.t-mobile.cz ) _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdatan badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: čt srpen 18, 2005 9:47 am Předmět: Re: treba si vybrat spravny profil |
|
|
besik33 napsal: | pokial ja viem tak je potrbne na mobila nastavit so profil ktorym sa pripajas na net - cize !!!internet!!!.A oskafonovi uz moze byt jedno kam lezies po nete. |
ale mas jedna nastaveni pro Grps data a pro wap...dve ruzny veci. wap mas za minuty, data za kb... takze proo jima,operu atd vubec nemusis mit nastavenej wap. pro siemensackej (wap) browser zase nemusis mit nastaveny data,ale jen wap. _________________ M65 fw44res -> fw50cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
busch čestný člen

Založen: 29. 02. 2004 Příspěvky: 2675 Bydliště: Praha & Olomouc
27.84 SMM
|
Zaslal: čt srpen 18, 2005 9:50 am Předmět: Re: treba si vybrat spravny profil |
|
|
zdatan napsal: | besik33 napsal: | pokial ja viem tak je potrbne na mobila nastavit so profil ktorym sa pripajas na net - cize !!!internet!!!.A oskafonovi uz moze byt jedno kam lezies po nete. |
ale mas jedna nastaveni pro Grps data a pro wap...dve ruzny veci. wap mas za minuty, data za kb... takze proo jima,operu atd vubec nemusis mit nastavenej wap. pro siemensackej (wap) browser zase nemusis mit nastaveny data,ale jen wap. |
wap můžeš mít klidně i za kB
CSD připojení - účtování za čas
GPRS připojení - účtování za data _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
besik33 začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt srpen 18, 2005 10:30 am Předmět: besik33 |
|
|
Asi tak ako napisal bush
na mojom S65 to vyzera takto:
otvorim menu
stlacim 3 - pre surf
stlacim 5 - pre internet
stlacim volby
stlacim 9 - pre nastavenia
stlacim 2 - pre profil
a zkus uhnadunt ktory je ten spravy, zeby inet?
A wap myslim mozes zrusit , inak neviem na co je dobre ked mozes ist cez internet profil  _________________
besss |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Womáčka kolemjdoucí
Založen: 06. 09. 2006 Příspěvky: 11 Bydliště: kousek od Brna
1.00 SMM
|
Zaslal: čt říjen 25, 2007 6:24 pm Předmět: |
|
|
MOhl by mi prosím někdo poradit jak nastavit na M75 přístupový bod "Media",abych pak na internetu neplatil 0,2Kč/kB ale 0,015 (0,018 s DPH) Kč/kB? Už to hledám asi 3. den a pořád se mi nedaří,tak nevím jestli jsem blbej já a nebo to vyhledávání
Díky za rady _________________ M75 fw 25 + pár patchů a šlape jako hodinky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|