View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
van01 pisatel

SMM
|
Posted: Sun Nov 04, 2007 10:17 pm Post subject: Písnička v prohlížeči |
|
|
Zdravím, v prohlížeči jsem si kliknul na písničku mp3, která se mi otevřela v Quick-Time pluginu. Tam se začala stahovat a já jsem ji průběžně poslouchal. Teď už je celá stáhnutá, chci si ji uložit, ale správce stahování to začíná stahovat celé od začátku dowlnoadovou rychlostí mého připojení. Nešla by ta písnička najít někde v Cookies nebo Temporary internet files nebo něčem takovém, abych ji znova nestahoval? Má 165 MB a já bych čekat ještě další hodinu _________________ m65-> Fujitsu Siemens Loox 600 -> Dell Axim x51v + 2GB SD + 2200MAh + dvě 1100MAh
Nesháníte pomoc s webdesignem - flashem? Rád podpořím i nekomerční projekty
ivank.net |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

SMM
|
Posted: Sun Nov 04, 2007 10:49 pm Post subject: |
|
|
Myslim, že někde v temporary.. by měla bejt... zkus vyhledávat na disku, prohledávat i skrytý soubory a složky a do podmínek nastav, že chceš jen soubory s velikostí větší než nějaká konkrétní...třeba 150 000kB _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|