View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
sniper kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 12:09 pm Post subject: Patch na ukazatele Nokia v siemens m55 |
|
|
Snažil jsem se nahrát do svého MT M55 FW10 patch na ukazatele stavu baterie a signálu ve stylu nokie. Bohužel se mi to nepodařilo rozchodit. Testoval jsem to na čistém FW10 bez ostatních patchů. Ale ukazatel zůstal takový, jaký byl před tím. Nemusí se ještě před tím nahrát nějaký jiný potřebný sys.patch? Totéž jsem po té zkoušel i u FW11. Taktéž bez výsledku. Dokáže mi někdo poradit?? |
|
Back to top |
|
 |
KaRLiK_CZ začátečník

Joined: 05 Sep 2004 Posts: 55 Location: Ceske Zlatniky, okr. Most
61.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 2:42 pm Post subject: |
|
|
Nemyslis, ze tento prispevek stacilo napsat jen jednou ?
Pravdepodobne bude problem jak psal Little_S s tim, ze mas telefonu jeste original reklamy na T-Mobile ci jineho operatora. Ani nevim jestli M55 jiny operator prodava.
Ja jsem v nem mel take reklamy od T-Mobile a nesla mi potom vetsina grafickych patchu. Clanek na odstraneni je tady na SM. Dokonce jsem tu na to zahledl i Patch. _________________ 1st : M55 TestPoint (dead - by water) -> CF62 (dead - by force) -> M65 ( live:)
2nd : A50 ( deathless:) -> M55 ( live:)
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|