Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Tyristor_ badatel

315.18 SMM
|
Zaslal: po prosinec 03, 2007 5:30 am Předmět: Problém se zapnutím SL45 |
|
|
Mám SL45 a dělá divný věci: zapne se tak jednou z pěti pokusů a pak ale zatuhne na "zadejte pin". Mám podezření, jestli teda nemůže bejt nějak špatná klávesnice,ale nevim, jak telefon rozebrat.
Spojí se v_klay,s Freiou po horečném mačkání červeného tel. taky,ale fw mi nahrát nejde(současný je 23). Díky za jakékoli rady. _________________ C65->voda->ME45->C65->-25°C->C10->servis->C10,C65,CX75,SK65:-D |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tyristor_ badatel

315.18 SMM
|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 6:35 am Předmět: Odešlá klávesnice sl45 |
|
|
Tak jsem telefon rozebral, kontakt červenýho telefonu byl trochu zasviněn. Vyřešil se tím sice problém zapínání,ale jinak klávesnice nereaguje a telefon nejde ani vypnout. Přehrál jsem fw a nic to nezpravilo. Co s tim? Patice klávesnice je v pohodě, ta fólie zdá se taky.
Je možný, že odešel nějakej čip nebob proč se to děje? _________________ C65->voda->ME45->C65->-25°C->C10->servis->C10,C65,CX75,SK65:-D |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|