View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Tyristor_ badatel

315.18 SMM
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 5:30 am Post subject: Problém se zapnutím SL45 |
|
|
Mám SL45 a dělá divný věci: zapne se tak jednou z pěti pokusů a pak ale zatuhne na "zadejte pin". Mám podezření, jestli teda nemůže bejt nějak špatná klávesnice,ale nevim, jak telefon rozebrat.
Spojí se v_klay,s Freiou po horečném mačkání červeného tel. taky,ale fw mi nahrát nejde(současný je 23). Díky za jakékoli rady. _________________ C65->voda->ME45->C65->-25°C->C10->servis->C10,C65,CX75,SK65:-D |
|
Back to top |
|
 |
Tyristor_ badatel

315.18 SMM
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 6:35 am Post subject: Odešlá klávesnice sl45 |
|
|
Tak jsem telefon rozebral, kontakt červenýho telefonu byl trochu zasviněn. Vyřešil se tím sice problém zapínání,ale jinak klávesnice nereaguje a telefon nejde ani vypnout. Přehrál jsem fw a nic to nezpravilo. Co s tim? Patice klávesnice je v pohodě, ta fólie zdá se taky.
Je možný, že odešel nějakej čip nebob proč se to děje? _________________ C65->voda->ME45->C65->-25°C->C10->servis->C10,C65,CX75,SK65:-D |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|