View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Romankooo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 8:38 am Post subject: Pripojenie C65 k PC - nechce pripojit |
|
|
prrosim vas mam USB kabel na siemensi a program MPM a jak sa snazim tak sa snazim no nechce my napisat ze telefon najdeny co mam robyt preco my nejde pripojit ? |
|
Back to top |
|
 |
kenas věrný diskusník

Joined: 01 Nov 2004 Posts: 464 Location: Siemensmania, Brno
2061.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 8:54 am Post subject: Re: pripojenie c65 k pc ....... nechce pripojit ... |
|
|
Mas dobre nastaveny port a rychlost kabelu? Jakej ten kabel mas? DCA-510? A kdyztak si zkus jeste stahnou SIMoCo |
|
Back to top |
|
 |
beardie táta fóra

7865.50 SMM
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 9:01 am Post subject: |
|
|
nasiel ti windows ten kabel? |
|
Back to top |
|
 |
trodas rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 9:47 am Post subject: |
|
|
A mas na ten kabel vubec nainstalovany driver?
Ono widlim musis dodat driver, jenz na tom USB "emuluje" seriovy port, no. U me si rekl o COM3 a dostal ho
(divne, mam v biosu vsechny comy vyple a presto COM3 ) _________________ "It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
...just keep folding, just keep folding... my config |
|
Back to top |
|
 |
Šťastný S. kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 8:44 pm Post subject: |
|
|
Dle mého skromného mínění je COM3 jen virtuální a nesahá na železo a tím pádem nemusí být ani povolen  |
|
Back to top |
|
 |
pvever začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 8:22 pm Post subject: |
|
|
Mě to taky zlobilo, ale stáhnul jsem si nejnovější ovladače a zatím to jede , ale někdy se mi stává, že MPM provede neplatnou operaci a ztuhne to. |
|
Back to top |
|
 |
Montgomeryy Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 2:37 pm Post subject: problem |
|
|
Mám USB kabel PL2303, po nainstalování ovladačů a připojení telefonu M65 ke kabelu ho stejně žádný program nenalezne (simoco, mpm a další). Zkoušel jsem ovladače reinstalovat a stejně to nepomohlo. Prosím o radu |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 6:25 pm Post subject: Re: problem |
|
|
Montgomeryy wrote: | Mám USB kabel PL2303, po nainstalování ovladačů a připojení telefonu M65 ke kabelu ho stejně žádný program nenalezne (simoco, mpm a další). Zkoušel jsem ovladače reinstalovat a stejně to nepomohlo. Prosím o radu |
Odpovedal si na otazky kenu, beardieho a trodasa ano? _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
Montgomeryy Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 8:39 pm Post subject: |
|
|
No windows mi kabel našel, všechno v pořádku .. jen to prostě nenajde telefon připojený  |
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 1269 Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 9:19 pm Post subject: |
|
|
Montgomeryy wrote: | No windows mi kabel našel, všechno v pořádku .. jen to prostě nenajde telefon připojený  |
To musi byt jedine chybna konfigurace MPM/SiMoCo. Nemas treba nastaveny jiny typ telefonu ? Me MPM dava defalutne x55 radu a musim to ruco menit  _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Back to top |
|
 |
APOLLO začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 9:23 pm Post subject: Re: pripojenie c65 k pc ....... nechce pripojit ... |
|
|
Romankooo wrote: | prrosim vas mam USB kabel na siemensi a program MPM a jak sa snazim tak sa snazim no nechce my napisat ze telefon najdeny co mam robyt preco my nejde pripojit ? | skus Simoco... podle mě je mnohem lepší jak MPM protože má mnohem míň a mě se spojil hned... MPM ať dělám co dělám nejede...zkus si odsuď stáhnout nový ovladač a zkus to znova.. _________________ C65 DCA510 to je moje náčíníčko... :o))
Tak trochu jsem si pohrál s krytem::..
http://zabavaprotebe.wz.cz/sm/tuning.JPG http://zabavaprotebe.wz.cz/sm/tuning2.JPG
stavte se někdy: http://www.zabavaprotebe.wz.cz |
|
Back to top |
|
 |
Montgomeryy Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 11:15 pm Post subject: |
|
|
szkepek wrote: | Montgomeryy wrote: | No windows mi kabel našel, všechno v pořádku .. jen to prostě nenajde telefon připojený  |
To musi byt jedine chybna konfigurace MPM/SiMoCo. Nemas treba nastaveny jiny typ telefonu ? Me MPM dava defalutne x55 radu a musim to ruco menit  |
Mam všechno nastavený ale proste ten telefon to stejne nenajde  |
|
Back to top |
|
 |
Montgomeryy Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 11:15 pm Post subject: Re: pripojenie c65 k pc ....... nechce pripojit ... |
|
|
APOLLO wrote: | Romankooo wrote: | prrosim vas mam USB kabel na siemensi a program MPM a jak sa snazim tak sa snazim no nechce my napisat ze telefon najdeny co mam robyt preco my nejde pripojit ? | skus Simoco... podle mě je mnohem lepší jak MPM protože má mnohem míň a mě se spojil hned... MPM ať dělám co dělám nejede...zkus si odsuď stáhnout nový ovladač a zkus to znova.. |
Mam ovladač, simoco taky nejede  |
|
Back to top |
|
 |
Montgomeryy Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 11:17 pm Post subject: |
|
|
Občas to ten telefon najde ... po "padesáte" reinstalaci všeho včetně programů to telefnon najde ale po vypojení telefonu od USB kabelu a naslednem napojení už to zase nic nenalezne  |
|
Back to top |
|
 |
trodas rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 12, 2007 2:15 am Post subject: |
|
|
Momentalne resim stejny problem a vypada to, ze Widlows "nerady" nechazeji vubec kabel (tim mene s mobilem) v jinych nez zakladnich portech zezadu na mobu.
Zni to sice dost divne (jaky je sakra rozdil mezi temi porty, ze?!) ale uz i na par anglickych forech jsem nasel zminku ze kabl musi do USB portu 1 a nikam jinam a t by tak odpovidalo mym zjistenim...
PS. tak UZ mi to jede, USB port 1  _________________ "It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
...just keep folding, just keep folding... my config |
|
Back to top |
|
 |
|