View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
nerow tuner

SMM
|
Posted: Thu Dec 27, 2007 12:05 pm Post subject: Odepřen přístup do ovládacích panelů |
|
|
Mám takový zajímavý problém s Windows XP Profesional SP2.Pokud chci spustit ovládací panely, nebo položky co jsou v ovladacích panelech, jako třeba vlastnosti na ploše, vlastnosti u tento počítače tak mi to napíše tuto chybovou hlášku:
Quote: | Systém Windows nemá přístup k určenému zařízení, cestě nebo aplikaci. K přístupu k položce pravděpodobně nemáte oprávění. |
Už mě i napadlo že nejsem administror, tak jsem si to chtěl ověrit v nouzovém režimu.Tak jsem samozřejmě zjistil že administrátor jsem, ještě aby ne...Tohle mi začalo dělat samo od sebe...Jinak pokud vytvořím v nouzovém režimu nový uživatelský účet a pak se do něj přihlásím, tak při jeho načítaní to zase vypíše tu hlášku, ale v názvu ty hlášky je chyba v rundll.exe což je systémový soubor a je určitě požkozený.Já jako řešení vidim formát a reinstal, ale jde to nějak jeste zachránit? _________________ Windows Mobile 6 | Mac OS X Leopard | Mobile Mac OS X | Project X |
|
Back to top |
|
 |
stream řád zlaté antény

SMM
|
Posted: Thu Dec 27, 2007 12:09 pm Post subject: |
|
|
mě se spíš zdá že se ti poškodila knihovna co se o tohle staré. popř. explorer... vysvětlení muže být třeba vir
edit: sežen knihovnu rundll.exe a zkus jí nahrát do c:\windows\system32 ... tu tsarou zálohuj! _________________ Trance, disko forever :-)
I love mobile tuning ...
siemens (me75->c75 , m55, m75, s75, s65, 3x sx1, c65)
sony ericsson (t610,k700, k310, w200,k200, k550i -> w610, c702 ) ted mám c702 :-))
jupí! tuníme Advojky tak už je moje c702ka upravená podle mojeho gusta :-)) |
|
Back to top |
|
 |
nerow tuner

SMM
|
Posted: Thu Dec 27, 2007 12:16 pm Post subject: |
|
|
jo dík to vyzkoušim.Jinak jsem tu hlášku dával do googlu, prolezl jsem asi 15 for, kde se to řešilo a nikde to nedorešily až do konce Jediný co mi chybí z ovládacích palenů je správce zařízeni, do kterého se vlastně dostanu pomocí nouzového režimu, ale zkusim přepsat tu knihovnu _________________ Windows Mobile 6 | Mac OS X Leopard | Mobile Mac OS X | Project X |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|