Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
smiesek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne prosinec 30, 2007 5:43 pm Předmět: Chyba sítě |
|
|
Dobrý den,
stále se mi nedaří připojit se s mobilem na internet.
Na mobilu používám klienta jimm, který mi funguje v pořádku, ale co se týká připojení na internet, hlásí mi to chybu sítě.
Nastavení WAP a GPRS v mobilu mám, pro jistotu jsem zaslala i SMS pro aktivaci těchto dvou prvků, u GPRS se mi to odeslalo ke zpracování, ale pokud jsem zaslala WAP A na 999 111 přišla mi zpráva že byly chybně zadány parametry. Zaslala jsem proto SMS pro nápovědu a přišlo následující:
kód: | WAP tel typ - WAP OTA konfigurace. Tel - NO, SE, SE, NS6, LG; typ - CD CI CS GC GG (NS6 pouze GC a GG, LG pouze CD, GC a GG). |
Pokud nevíte, měla bych proto prosím otázku, jak si mohu stahnout zprávu, která je umístěná ve Zprávy > Doručeno > WAP push a přenést ji do jiného mobilu, kde by se snad propojení pro stahnutí této zprávy mohlo podařit.
Děkuji pěkně předem
S pozdravem smiesek
Mám mobil Siemens CX65 a operátora O2 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Založen: 25. 11. 2004 Příspěvky: 5114 Bydliště: Žďár nad Sázavou Telefon: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Zaslal: ne prosinec 30, 2007 6:17 pm Předmět: |
|
|
mno pokud jsem spravne pochopil tak ta zprava obsahuje akorat info o tom ktere znacky jsou podporovany... a WAP push zpravu nevytahnes protoze jsou chranene kvuli placenemu obsahu... _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
palucko I <3 emo

Založen: 30. 05. 2007 Příspěvky: 2099 Bydliště: Pezinok (SK)
15732.22 SMM
Příspěvky na SM: 1016,- |
Zaslal: ne prosinec 30, 2007 6:30 pm Předmět: |
|
|
pokial ja viem tak to co ti prislo je len napoveda ktora ti pomoze aku SMS odoslat na konfiguraciu tvojho mobilu ,.. teda ak mas siemens tak by ta sms mala mat tvar WAP SI ( ale kedze v napovedi je jen SE tak das SE) WAP SE a odosles na cislo xxxxxxx ,.a ak by to neslo tak skus WAP SI .,,.ale pokial ti ide Jimm tak skus prehliadac opera mini ;)pre tvoj mobil _________________ Už mám len môj prvý siemens MC60 , všetky ostatné padli za obeť na 8. Sraze Siemensmanie , teraz robia radosť niekomu inému Nokia E51 - nabíjanie cez miniUSB
Si tu nový ? nevieš si rady ? skus TU
Náhradne diely nielen na SIEMENS |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ajabaja kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po prosinec 31, 2007 2:31 pm Předmět: Re.: |
|
|
Nejlépe by bylo napsat typ siemense a jaký operátor,vše se dá nastavit ručně v mobilu,není to nic těžkého.Ale pro přístup na internet přes GPRS musíš mít účet u svého operátora a potom kromě profilů wap,mms,email atd.,musíš mít vytvořený profil Inet GPRS-Tvůj operátor a v tomto profilu-nastavení pro přístup na net,tak jako z pc přes mobil,tzn.,login,heslo,adresy dns tvého operátora.Hezký den.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
smiesek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út leden 01, 2008 6:01 pm Předmět: |
|
|
takže jsem se informovala a na SIM je aktivovaný WAP, prej je chyba opravdu v nastavení mobilu, pokud jsem nastavovala podle stránek na O2 stále se mi to nedaří připojit.
Proto prosím kdo máte CX65 oprátora O2 a jde se vám připojit na net napište mi prosím co vše máte vyplněné v profilech.
Děkuji pěkně předem |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Zaslal: út leden 01, 2008 6:26 pm Předmět: |
|
|
OK, takže po spuštění google.cz a vyhledání výrazu [o2 nastavení "siemens cx65"] vás hned 1. stránka zavede SEM .  _________________ S LXXV |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ajabaja kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st leden 02, 2008 12:10 am Předmět: Re.: |
|
|
ccd98 napsal: | OK, takže po spuštění google.cz a vyhledání výrazu [o2 nastavení "siemens cx65"] vás hned 1. stránka zavede SEM .  |
Toto moc nepomůže,je to zase jen nastavení max. wapu a mms,ze známých důvodů O2 info o nastavení GPRS na stránkách nikde neuvádí,řešení je tady:
klikni:
a tady:
klikni:
a také tady:
klikni: |
|
Návrat nahoru |
|
 |
smiesek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st leden 02, 2008 7:04 am Předmět: Re: Re.: |
|
|
tak již vyřešeno, děkuji za veškerou pomoc + odkazy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|