clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Chyba sítě

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Chyba sítě

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
smiesek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne prosinec 30, 2007 5:43 pm    Předmět: Chyba sítě Odpovědět s citátem

Dobrý den,
stále se mi nedaří připojit se s mobilem na internet.
Na mobilu používám klienta jimm, který mi funguje v pořádku, ale co se týká připojení na internet, hlásí mi to chybu sítě.
Nastavení WAP a GPRS v mobilu mám, pro jistotu jsem zaslala i SMS pro aktivaci těchto dvou prvků, u GPRS se mi to odeslalo ke zpracování, ale pokud jsem zaslala WAP A na 999 111 přišla mi zpráva že byly chybně zadány parametry. Zaslala jsem proto SMS pro nápovědu a přišlo následující:
kód:
WAP tel typ - WAP OTA konfigurace. Tel - NO, SE, SE, NS6, LG; typ - CD CI CS GC GG (NS6 pouze GC a GG, LG pouze CD, GC a GG).

Pokud nevíte, měla bych proto prosím otázku, jak si mohu stahnout zprávu, která je umístěná ve Zprávy > Doručeno > WAP push a přenést ji do jiného mobilu, kde by se snad propojení pro stahnutí této zprávy mohlo podařit.
Děkuji pěkně předem
S pozdravem smiesek

Mám mobil Siemens CX65 a operátora O2
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
D4X
(o(^^)o)
redaktor

Telefon: HTC Diamond
382387.67 SMM
PříspěvekZaslal: ne prosinec 30, 2007 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mno pokud jsem spravne pochopil tak ta zprava obsahuje akorat info o tom ktere znacky jsou podporovany... a WAP push zpravu nevytahnes protoze jsou chranene kvuli placenemu obsahu...
palucko
I <3 emo
I <3 emo

15732.22 SMM

Příspěvky na SM: 1016,-
PříspěvekZaslal: ne prosinec 30, 2007 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pokial ja viem tak to co ti prislo je len napoveda ktora ti pomoze aku SMS odoslat na konfiguraciu tvojho mobilu ,.. teda ak mas siemens tak by ta sms mala mat tvar WAP SI ( ale kedze v napovedi je jen SE tak das SE) WAP SE a odosles na cislo xxxxxxx ,.a ak by to neslo tak skus WAP SI .,,.ale pokial ti ide Jimm tak skus prehliadac opera mini ;)pre tvoj mobil
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ajabaja
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po prosinec 31, 2007 2:31 pm    Předmět: Re.: Odpovědět s citátem

Nejlépe by bylo napsat typ siemense a jaký operátor,vše se dá nastavit ručně v mobilu,není to nic těžkého.Ale pro přístup na internet přes GPRS musíš mít účet u svého operátora a potom kromě profilů wap,mms,email atd.,musíš mít vytvořený profil Inet GPRS-Tvůj operátor a v tomto profilu-nastavení pro přístup na net,tak jako z pc přes mobil,tzn.,login,heslo,adresy dns tvého operátora.Hezký den. Smile
smiesek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út leden 01, 2008 6:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takže jsem se informovala a na SIM je aktivovaný WAP, prej je chyba opravdu v nastavení mobilu, pokud jsem nastavovala podle stránek na O2 stále se mi to nedaří připojit.
Proto prosím kdo máte CX65 oprátora O2 a jde se vám připojit na net napište mi prosím co vše máte vyplněné v profilech.
Děkuji pěkně předem
ccd98
táta fóra
táta fóra

8031.04 SMM
PříspěvekZaslal: út leden 01, 2008 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

OK, takže po spuštění google.cz a vyhledání výrazu [o2 nastavení "siemens cx65"] vás hned 1. stránka zavede SEM . Wink
ajabaja
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st leden 02, 2008 12:10 am    Předmět: Re.: Odpovědět s citátem

ccd98 napsal:
OK, takže po spuštění google.cz a vyhledání výrazu [o2 nastavení "siemens cx65"] vás hned 1. stránka zavede SEM . Wink

Toto moc nepomůže,je to zase jen nastavení max. wapu a mms,ze známých důvodů O2 info o nastavení GPRS na stránkách nikde neuvádí,řešení je tady:

klikni:

a tady:

klikni:

a také tady:

klikni:
smiesek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st leden 02, 2008 7:04 am    Předmět: Re: Re.: Odpovědět s citátem

tak již vyřešeno, děkuji za veškerou pomoc + odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: