View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
SKK1903 kolemjdoucí
SMM
|
Posted: Wed Jan 02, 2008 11:37 pm Post subject: příchod mobilních telefonů BenQ do ČR |
|
|
Nevíte prosím někdo, kdy vyjdou nové mobilní telefonu BenQ i na našem českém trhu? ...já jsem se totiž zamiloval do BenQ M7 a proto bych to chtěl vědět, abych věděl kdy se na něj mám připravit  |
|
Back to top |
|
 |
Cherokee007 redaktor

Joined: 03 Mar 2006 Posts: 1713 Location: Plzeň (Hadačka) Phone: SXG75 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
|
Back to top |
|
 |
pudl pisatel

SMM
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 5:23 pm Post subject: |
|
|
Dneska jsem telefonoval s beltelshopem, tak mi řekli, že snad příští týden budou dojednávat nějaký přísun.....ale napevno to neřekli, tak kdoví? |
|
Back to top |
|
 |
SKK1903 kolemjdoucí
SMM
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 9:47 pm Post subject: |
|
|
tak jsem tam dneska volal (BelTel) a prej příští týden budou vědět určitě více o příchodu nových founů do ČR ale prý na 100% ty mobily v lednu neuvdeou  |
|
Back to top |
|
 |
Ado začátečník

SMM
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 10:13 pm Post subject: |
|
|
Ja berem E72 tak som im poslal maila ze co a kedy a povedali mi ze zaciatkom roka bud v Januari alebo tak nejak ze by mal byt v CR i SR. A ze by mal stat okolo 8000 - 9000 CZK. Zaujimave  |
|
Back to top |
|
 |
Cherokee007 redaktor

|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Sat Jan 05, 2008 5:41 pm Post subject: |
|
|
Ja by som tiež bral E72, ak bude niekto vedieť o tom, že bude aj na Slovensku, resp. v Čechách - rád si ho kúpim  |
|
Back to top |
|
 |
M4jco rozumbrada

SMM
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 5:51 pm Post subject: |
|
|
Ja tomu moc neverím že by to došlo sem na Slovensko
A podla mňa Benq už neni Siemens takže tých uprav si moc neužijeme  _________________ Newer, better, simpler, shiner and much more better!
Check out my new web www.m4jco.net and write some
nice comments or help me with making that web  |
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Sat Jan 05, 2008 5:57 pm Post subject: |
|
|
Treba poznamenať sloganom: nikdy nehovor nikdy
Ja stále dúfam, že voľačo sa stane, lebo trh mobilov po krachu značky Siemens prešľapuje na mieste, čoho svedkami sú aj ponuky opov v SR, ktoré tak chudobné dávno neboli  |
|
Back to top |
|
 |
M4jco rozumbrada

SMM
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 6:03 pm Post subject: |
|
|
O tej ponuke tých mobilov máš čistú pravdu.
Toto čo sa predáva na trhu u operátorov je čistá chamraď a preto som sa rozhodol oteraz si kupovať mobily len z E-shopov a podobne...
OT: Som zvedavý kedy dojde na trh Iphone...to len bude srandy  _________________ Newer, better, simpler, shiner and much more better!
Check out my new web www.m4jco.net and write some
nice comments or help me with making that web  |
|
Back to top |
|
 |
GgDag siemensmaniak

Joined: 03 Jul 2004 Posts: 3548 Location: Taliansko Mobil:HTC One
SMM
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 6:23 pm Post subject: |
|
|
Ani podla mna sa BENQ na SK nedostane. Cize my Slovaci ak budeme xciet ostat pri Bena tak bud budeme platit velke keše a budeme ix kupovat v ČR alebo sa na to vykašleme a budeme si uživať inu značku.
A kedže Slovaci su chudobný tak budú mať iné mobily.  _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Back to top |
|
 |
Anonymous Guest
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 6:38 pm Post subject: Re: Benq ve Světě mobilů |
|
|
Cherokee007 wrote: | Včera jsem si koupil Svět mobilů .... |
Je to lednové číslo? Nebo ještě staré prosincové? Toto si musím koupit,dost mě to zajímá.
Jinak nevíte jestli budou mít v benqshopu SXG75?  |
|
Back to top |
|
 |
Cherokee007 redaktor

Posted: Sun Jan 06, 2008 8:41 am Post subject: |
|
|
je to lednové číslo a ten článek jsem naskenoval nic jinýho tam už nepsali takže nemusís zbytečně utrácet ale samozřejmě záleží na tobě
EDIT: opraveny mrtvé odkazy omlouvám se za ně ale včera nešel imghosting v době kdy jsem to sem dával _________________ Philips Xenium X830

Podpořte SiemensManii | Náhradní díly |
|
Back to top |
|
 |
GgDag siemensmaniak

Joined: 03 Jul 2004 Posts: 3548 Location: Taliansko Mobil:HTC One
SMM
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 10:10 am Post subject: |
|
|
LinDan nie nebudu mat uz  _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Back to top |
|
 |
palucko I <3 emo

SMM
Příspěvky na SM: 1016,- |
Posted: Sun Jan 06, 2008 11:14 am Post subject: |
|
|
hm ,. a nikto nahodou nevie co sa bude dat nieco robit stymy new mobilmi od Benq ?, nejaky ten TP zalohy FF odbloky alebo aj TNG proste nieco .,,.alebo len vykupime posledne funknce kusy starych siemensov a za 10 rokov budeme mat muzeum ,.,.ze co sa volakedy dalo .,,.vsetok soft zalohy a pod. sa napali na DVDčko a hodi do suplika a bude po celej  _________________ Už mám len môj prvý siemens MC60 , všetky ostatné padli za obeť na 8. Sraze Siemensmanie , teraz robia radosť niekomu inému Nokia E51 - nabíjanie cez miniUSB
Si tu nový ? nevieš si rady ? skus TU
Náhradne diely nielen na SIEMENS |
|
Back to top |
|
 |
|