Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Trája kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so leden 05, 2008 3:29 pm Předmět: Export standardního zvuku sms z CX75 |
|
|
Líbí se mi přednastavený zvuk (zhruba zvuk pružiny) příchozí sms na telefonu CX75, ale pořídil jsem si nový telefon a chtěl bych tento zvuk na nový telefon přehrát.
Problémem je, že se tento standardní zvuk příchozí sms nenachází nikde ve složce zvuky (telefon CX75 dává na výběr mezi standardem nebo výběrem právě ze složky zvuky).
Poradíte mi, jakým způsobem zvuk vyexportovat? Nejlépe skrz IrDA. Nebo zda se dá někde stáhnout.
Kabel pro připojení k dispozici nemám. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GgDag siemensmaniak

Založen: 03. 07. 2004 Příspěvky: 3548 Bydliště: Taliansko Mobil:HTC One
10072.34 SMM
|
Zaslal: so leden 05, 2008 3:33 pm Předmět: |
|
|
Stiahni si to tu -> http://www.edisk.sk/stahni/46669/MessageMelody.wav_35.09KB.html _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black
Naposledy upravil GgDag dne so leden 05, 2008 3:37 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
feromero badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: po leden 14, 2008 8:47 am Předmět: |
|
|
nebo odemknete skryte disky a v na jednom z nich je to vsechno ulozene v profilu default ci tak nejak. nemam moznost to tedka zjistit presne, ale to najdete bez problemu.
milan |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|