View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kopista kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 06, 2008 11:06 pm Post subject: ME45 pár dotazů nejen o odeslaných zprávách |
|
|
Prošel jsem to tu myslím poctivě, stejně tak i Googlil, přesto mi není jasných pár věcí, které mi kazí radost z telefonku, který mi jinak báječně připomíná časy dávno minulé
1. čas u odeslaných zpráv - lze ho zjistit? Liší se nějak, když zprávu odešlu a pak uložím nebo toto provedu přesně naopak. A jak zprávy v archivu, také co zatím vím tento údaj úplně postrádají. FW23
2. SiMoCo - kde v něm přistupovat k archivovaným zprávám, přes Průzkumníka? A jak tyto smi, smo textově dostat do počítače, opět nejlépe s časem odeslání/přijetí, nikoli archivace.
3. Obrázky ke kontaktům, umí?
Asi tak, předem díky, pokud se tady najde podpora k tomuto veteránovi. Má pořád něco do sebe, i proto jsem si ho vybral jako nástupce odcházející N6510, žel pokud z něj rozumně nedostanu ty zprávy, půjde pryč... |
|
Back to top |
|
 |
kopista kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 12, 2008 10:40 pm Post subject: |
|
|
Nikdo nic? Skoda, ale stejne uz jsu v podstate rozhodnut o prodeji, nejak mi i pres pocatecni sympatie proste nesedl... |
|
Back to top |
|
 |
koc.pet věrný diskusník

2272.06 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Wed Feb 13, 2008 9:18 am Post subject: |
|
|
Škoda, že sem si nevšiml dřív tvých otázek, jinak bych dřív odpověděl. Takže
1. Nedá, jedině když se v telefonu nastaví, aby přicházelo potvrzení o doručení.
2. Přesně tak, v průzkumníku, stačí otevřít zprávu a zkopčit text sms...
3. Neumí. _________________ S68 fw 47, ale se*e mě špatně slyšitelný a rezonující reprák!
ME45i fw4 VĚČNÝ STROJ, KTERÝ NIKDY NEZKLAME!
SL45i fw56 s nefunkčním aku
Historicky vzato: C25->MT50->C55->SL42i->CF62->SL45i->ME45->S75->ME45->ME45+S68? |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|