View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Haldy pisatel

Joined: 26 Mar 2004 Posts: 278 Location: Roznov p. Radh. / Brno
698.10 SMM
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 7:21 pm Post subject: Vytahnuti Adresare z FullFlash |
|
|
Mam mrtvou A50-tku a potreboval bych s ni dostat adresar. Podarilo se mi s neho nahrat fullflash pomoci V-Klay a chtel bych z ni vytahnout ten adresar. Mam pocit, ze by to mohl umet i Smelter, ale nejak se mi to nadari . Je jeste najaka sance, jak se k tomu adresari dostat? _________________
Mobilní historie: Dancall => C35i@M35i => ME45@S45i => A55,A57@C55 => C65 => M75 (všechny Patchované) => E-Ten Glofish X500 (WM6 lite) |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 7:35 pm Post subject: Re: Vytahnuti Adresare z FullFlash |
|
|
Haldy wrote: | Mam mrtvou A50-tku a potreboval bych s ni dostat adresar. Podarilo se mi s neho nahrat fullflash pomoci V-Klay a chtel bych z ni vytahnout ten adresar. Mam pocit, ze by to mohl umet i Smelter, ale nejak se mi to nadari . Je jeste najaka sance, jak se k tomu adresari dostat? |
Jakto že se ti nedaří ho vytáhnout z FF. Smelter to umí. Koukni se na návod. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
Haldy pisatel

698.10 SMM
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 7:41 pm Post subject: re |
|
|
No prave, ze jsem se dival, ale nejede to. Chce to otevrit ten soubor *.adr , ktery nemam. Mam jen fullflash. Jak to mam teda udelat? Diky _________________
Mobilní historie: Dancall => C35i@M35i => ME45@S45i => A55,A57@C55 => C65 => M75 (všechny Patchované) => E-Ten Glofish X500 (WM6 lite) |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 1:09 pm Post subject: Re: re |
|
|
Haldy wrote: | No prave, ze jsem se dival, ale nejede to. Chce to otevrit ten soubor *.adr , ktery nemam. Mam jen fullflash. Jak to mam teda udelat? Diky |
Nejdříve si ho musíš z FF kde ten adresář je zálohovat za záložce Soubory (F), kde jako první položky jsou adresáře a ty si přes pravé tlačítko odzálohuješ. Ty potom pomocí souborového manageru /SiMoCo, DES, MPM.../ nahraješ do telefonu. Nejdříve musíš ty stávající soubory přejemnovat /nejdou zatím vymazat/ a nahrát tam ty ze zálohy. Vypnout a zapnout telefon a teď teprve můžeš ty přejmenované soubory vymazat. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
WinMobile
|
Back to top |
|
 |
Haldy pisatel

698.10 SMM
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 3:03 pm Post subject: Re: re |
|
|
Dik za radu. Takhle by to opravdu melo fungovat, ale bohuzel tomu tak neni . Kdyz ve Smelterovi otevru zalohu FF a dam F - soubory tak vidim prazdne okno - vubec nic to nenacte. To same, kdyz otevru FF z moji ME45. Zkousel jsem taky FF z C55 a tam mi to ty soubory zobrazi. Problem bude nejspis ve Smelterovi. Neni jina moznost jak ten adresar vytahnout?
Diky za odpoved _________________
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 8:43 am Post subject: Re: re |
|
|
Haldy wrote: | Dik za radu. Takhle by to opravdu melo fungovat, ale bohuzel tomu tak neni . Kdyz ve Smelterovi otevru zalohu FF a dam F - soubory tak vidim prazdne okno - vubec nic to nenacte. To same, kdyz otevru FF z moji ME45. Zkousel jsem taky FF z C55 a tam mi to ty soubory zobrazi. Problem bude nejspis ve Smelterovi. Neni jina moznost jak ten adresar vytahnout?
Diky za odpoved |
Hm, já vlastně netuším jak je to u x45, takže neporadím.
Leda udělat zálohu stávajícího, nahrát zpět do telefonu zálohu s adresářem, zálohovat adresář a nahrát zpět původní a na něj obnovit adresář. složité, ale účinné _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
WinMobile
|
Back to top |
|
 |
Haldy pisatel

698.10 SMM
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 5:17 pm Post subject: Adresar |
|
|
Tak ted jsem to moc nepochopil Je to opravdu trochu slozite
"Leda udělat zálohu stávajícího" stavajiciho ceho?
"nahrát zpět do telefonu zálohu s adresářem" kterou?
"zálohovat adresář " jak? pokud bych chtel klasicky napr. pres SiMoCo, tak potrebuju fcni telefon, coz nemam
"a nahrát zpět původní " co původní ?
"a na něj obnovit adresář " ???
Mozna jsem trochu natvrdly, ale moc jsem z toho nepochopil
Mohl by jsi mi to trochu upresnit?
PS: kdybych vedel presne, na jake adrese je ulozen ten adresar, tak by to podle me slo vytahnout z telefonu primo - napr. pomoci V-Klay. Zvolil bych rozsah adres a velikost. Ulozil z tel. do souboru, zpravil telefon a do funkcniho tel. bych nahral ten stary adresar opet pomoci V-Klay.
Jeste jednou diky _________________
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|