View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
janyg kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 20, 2008 12:27 pm Post subject: SIEMENS S75 + PAMĚŤOVÁ KARTA |
|
|
čau, mám velký problém, v siemensu s75 mám vloženou paměťovou kartu, ale když si chci poslat videa z počítače do mobilu tak se mi ukládají na vestavěnou paměť, nevíte jak to změnit? JEDNODUŠE ŘEČENO CHCI ABY SE MI SOUBORY NEUKLÁDALY NA VESTAVĚNOU PAMĚŤ ALE NA gigovou paměťovou kartu dík za odpověď
//mario_liptov: upraveny nazov a zbytocnosti!!! Precitaj si najprv podmienky pisania do fora... |
|
Back to top |
|
 |
Makavelina mecenáš

3139.36 SMM
Příspěvky na SM: 400,- |
Posted: Wed Feb 20, 2008 12:31 pm Post subject: |
|
|
nepomohlo by nahrávat na tu paměťovku přes čtečku? je to mnohem rychlejší... _________________ HTC Touch Diamond -> HTC Wildfire, WildPuzzle ROM |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Posted: Wed Feb 20, 2008 12:32 pm Post subject: |
|
|
Prosím, pište výstižný předmět místo předmětů typu "POMÓÓÓÓC"!
ta tuna smajů kteří se nezobrazili se mi taky moc nelíbí...
mno k problému: pokud na to není patch tak to půjde jedině kabelem rovnou na kartu, resp jedině přes PC _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
janyg kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 20, 2008 12:35 pm Post subject: |
|
|
já jsem si ten mobil dneska koupil a nemám zkušenosti, takže newim co to je parch a čtečka, mohli byste to please napsát pro takového blbce jako já? dík
a za ty smejle se omlouvám |
|
Back to top |
|
 |
Makavelina mecenáš

3139.36 SMM
Příspěvky na SM: 400,- |
Posted: Wed Feb 20, 2008 12:44 pm Post subject: |
|
|
Čtečkou mám na mysli čtečku paměťových karet kterou do PC připojíš přes USB, vložíš do ní kartu, nakopíruješ to na kartu a das ji zpátky do mobilu. Pro patchování si přečti FAQ _________________ HTC Touch Diamond -> HTC Wildfire, WildPuzzle ROM |
|
Back to top |
|
 |
simp moderátor

|
Posted: Wed Feb 20, 2008 2:48 pm Post subject: |
|
|
Nenapsal si nám, jak to nahráváš, ale pochopil jsem, že přes bluetooth.
Pokud si nainstaluješ třeba program MPM (Mobile Phone Manager), tak tam se na paměťovou kartu nedostaneš?
Ale pokud Ti jde jenom o nahrávání souborů na kartu a nechceš upravovat FW, patchovat atd, určitě bych koupil čtečku paměťových karet. Gigovou kartu bys přes bluetooth nebo přes kabel plnil hodně dlouho.
Třeba tady máš čtečku za 100 Kč... http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Type=S&Shortcut=NOH-MJISILVER
Strčíš do USB a jedeš... Nemusíš nic instalovat, číst žádné návody atd... _________________ M50 unlock java † → CX70 FW56 Elfpack 2.3 † → S65 FW58 Elfpack 2.3 |
|
Back to top |
|
 |
pip@ administrátor

Joined: 11 Aug 2005 Posts: 5470 Location: Olomouc Phone: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Wed Feb 20, 2008 3:40 pm Post subject: |
|
|
přes bluetooth se na kartu ukládat dá přes MPM, SiMoCo nebo VNavigator.... osobně používám SiMoCo (ale mám kabel).
ale 1gb naplnit přes bluetooth je fakt porod... když uvážím, že 1 MB se posílá něco přes 1 minutu, tak by zaplnění trvalo 1000 minut, což je víc než 16 hodin času
Čtečka je nejlepší volba, dá se sehnat za 99,- i v normal kamenným obchodě, kopírování na ni je okamžité, a dá se taky používat jako flashka... _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|