View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
spike ostřílený diskusník

Joined: 16 Aug 2005 Posts: 524 Location: Kocourkov v Jižních Čechách Phone: HTC Artemis 2081.72 SMM
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 10:36 am Post subject: Jak na synchronizaci ME45 vs Outlok 2007 |
|
|
Jak je uvedeno v nadpisu, nejde mi přehrát z Outlooku 2007 kontakty do ME45-ky, Data Suite mi říká, že není nalezen kompatibilní Outlook...
Prosím poradit, aspoň linky na soft, nic co jsem tu stáhnul a vyzkoušel, mi nejede.
EDIT: Tak co kluci a holky?
To tu na fórum siemensmanie nechodí nikdo, kdo by poradil? Oživuju otázku a čekám nějakou odpověď...
Čekal jsem odkaz na strejdu googla nebo podobně, ale zatím úplně úplně prázdno. Takže ještě jednou, PROSÍM neumí někdo dát tip nebo se rozdělit o zkušenost???
Spojeny dva příspěvky do jednoho a třetí přebytečný odstraněn. simp _________________ -> Jdoucí na smrt tě zdraví <-
Kariéra: C10->Azalis238->M35->M35->M65(fw.50)+lampička->SXG75+RSMMC-512MB+RSMMC-1024MB-> HTC Artemis_wm6+2GB |
|
Back to top |
|
 |
LivArt pisatel

7.60 SMM
|
Posted: Sun Sep 07, 2008 5:44 pm Post subject: |
|
|
Quote: | Data Suite mi říká, že není nalezen kompatibilní Outlook... |
Mno tak t bude asi trochu problém... Zkusil bych nejnovější verzi Data Suite. |
|
Back to top |
|
 |
simp moderátor

|
Posted: Mon Sep 08, 2008 1:20 pm Post subject: |
|
|
Nebo spíš starší verzi Outlook.
Microsoft se s tím moc ne*** (netrápí) a jejich produkty nebývají kompatibilní s předchozími.
Takže když něco fungovalo ve starší verzi, neznamená to, že to bude fungovat i v nové... Bohužel. _________________ M50 unlock java † → CX70 FW56 Elfpack 2.3 † → S65 FW58 Elfpack 2.3 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|