View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Honza Bouma táta fóra

SMM
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 6:03 pm Post subject: Windows XP Media Center..Mate,prosim? |
|
|
Shanim instalacni CD Win XP Media Center,mam originalni kod k notasu,ale nemam to z ceho nainstalovat.Stahnul sem nejaky cracknuty,ale ty byly nejaky divny. Nemohl byste mi je nekdo hodit do image? Predem dik _________________ MOTOROLA d520>SIEMENS C35i>NOKIA 3410>back to SIEMENS C35i>SIEMENS C60>SIEMENS SX1>SIEMENS SXG75 White
Zadáno 12.5.2012-Nabízím k prodeji autorádio: http://aukro.cz/show_item.php?item=2342361883 |
|
Back to top |
|
 |
RDT táta fóra

SMM
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 7:15 pm Post subject: |
|
|
I přesto, že máš vlastní product key, není bohužel možné použít okopírovaný instalační disk (zálohu, která není tvoje vlastní). Je to sice divné, ale mám pocit, že to tak je . _________________ | Právě používám: HTC Touch HD |
!> Windows Mobile Downloads <! |
|
Back to top |
|
 |
Honza Bouma táta fóra

SMM
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 8:55 pm Post subject: |
|
|
to se mi nezda,ponevadz u XP Home to NENI problem _________________ MOTOROLA d520>SIEMENS C35i>NOKIA 3410>back to SIEMENS C35i>SIEMENS C60>SIEMENS SX1>SIEMENS SXG75 White
Zadáno 12.5.2012-Nabízím k prodeji autorádio: http://aukro.cz/show_item.php?item=2342361883 |
|
Back to top |
|
 |
LumkaCZ všeználek

SMM
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 9:39 pm Post subject: |
|
|
Já mám blbej pocit že můžeš ne? Na všech CD je přeci stejný obsah a kód je univerzální, nebo alespoň tak nějak jsem to měl já u XP _________________ HTC TyTN + 1GB miniSD + pouzdro, handsfree, kabel + WM5 (čekám na pořádnou ROM 6.5) |
|
Back to top |
|
 |
RDT táta fóra

SMM
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 10:38 pm Post subject: |
|
|
No jasně, ale proč je na všech médiích výrazně "Neprodávejte ani nezapůjčujte tento disk, nepřenášejte jeho obsah ani nevytvářejte jeho nelegální kopie" .
I když možná legální můžeme, to mě nenapadlo . _________________ | Právě používám: HTC Touch HD |
|
Back to top |
|
 |
LumkaCZ všeználek

SMM
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 10:56 pm Post subject: |
|
|
Jasný ale tak to nikdo nepozná, jestli má někde ten disk zahrabanej bo co tak ukáže samopelku a ať si to ověřej protože na všech je stejnej obsah. Já nevím, na to tolik nehraju  _________________ HTC TyTN + 1GB miniSD + pouzdro, handsfree, kabel + WM5 (čekám na pořádnou ROM 6.5) |
|
Back to top |
|
 |
Moucha čestný člen

Joined: 25 Jan 2006 Posts: 2125 Location: C. Budejovice Telefon: HTC Hero
SMM
|
Posted: Thu Apr 24, 2008 7:15 am Post subject: |
|
|
Ja si myslim ze legalni kopie neni problem, kdyz ma vlastni klic.
PS: kdybych ten Media Center mel tak ti ho klidne "vypujcim" mam doma jenom XP Home. _________________
Podpořte SiemensManii
=> HTC Hero, ROM alias HTC Touch
Koukněte co zrovna poslouchám |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond SMM
|
Posted: Thu Apr 24, 2008 8:00 am Post subject: |
|
|
pokud máš klíč a OS třeba z warez stránek, tak po zadání klíče (který jsi poctivě zakoupil) se stává systém legálním nehledě na původ... _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
RDT táta fóra

SMM
|
Posted: Thu Apr 24, 2008 8:05 pm Post subject: |
|
|
To ano, to je bezesporu pravda. Ale na druhou stranu je nelegální ten OS vystavit na tom warez fóru .
Pokud vím, tak není trestné stáhnout například film, jako umělecké dílo pro vlastní použítí. Ale samozřejmě je trestné ho vystavit, což si právě zase odporuje. _________________ | Právě používám: HTC Touch HD |
|
Back to top |
|
 |
BoSS_631 začátečník

SMM
|
Posted: Thu Apr 24, 2008 10:36 pm Post subject: |
|
|
D4X wrote: | pokud máš klíč a OS třeba z warez stránek, tak po zadání klíče (který jsi poctivě zakoupil) se stává systém legálním nehledě na původ... |
Nie tak celkom :) Microsoft to v kazdom sevisnom patchu, alebo pri lisovani novych instalaciek osetruje a nejde na novsich CD pouzivat stare kluce. Takze ak si chces stiahnut a neskor nainstalovat a pomocov tvojeho kluca zaregistrovat Win, pohladaj si na nete co najstarsie kopie, systemu. tie beru vsetky kluce pri instalacii. Neskor sa ti windows legalizuje na microsoftskych serveroch a mozes updatovat.
Par kopii na torentoch najdes urcite a odporucam kopie neoznacene crack a podobne. Kedze mas legalny kluc nepotrebujes to ani.
Inac mam podozrenie ze instalacky (3cd) 1 je windows xp profesional, a 2 su datovo neobjemne a obsahuju asi len dodatok k win xp prof ktory to prerobi na Home Edition. V kazdom pripade je to dost haluzna instalacia a clovek sa z timy cd zabavi dost nez to nainstaluje ;) ale neni to zlozite urobit zasa. _________________ SE C905
<a href="http://www.penzionorava.eu">
Hladas ubytovanie na orave?</a> |
|
Back to top |
|
 |
Honza Bouma táta fóra

SMM
|
Posted: Fri Apr 25, 2008 2:03 pm Post subject: |
|
|
Uz jsem ho sehnal..a nebyl zadny problem ani se zadanim klice ani s aktivaci..Muzete lock _________________ MOTOROLA d520>SIEMENS C35i>NOKIA 3410>back to SIEMENS C35i>SIEMENS C60>SIEMENS SX1>SIEMENS SXG75 White
|
Back to top |
|
 |
|