View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kbs1 badatel

90331.40 SMM
|
Posted: Sat May 10, 2008 8:04 pm Post subject: ST60 a MMS |
|
|
Zdravim, podarilo sa niekomu niekedy vobec rozchodit MMS na tomto diablovi?? Ja uz mam toho plne zuby uz som minul asi 120sk co som si skusal posielat MMSky... prosim pre siet O2 slovakia a kartu mam predplatenu O2 Jednotka... Odoslat MMS mi idu, GPRS net mi tiez ide, len prijimat mi nejdu... uz mam na to nervy. Niekto kto ma skusenosti? pls _________________ Moje siemensy
ziadne uz nemam, ale stale by som si rad skusil SXG75 Ak mate nejake info alebo dobru cenu prosim SZ ) |
|
Back to top |
|
 |
Fijo666 rozumbrada

382.24 SMM
|
Posted: Sat May 10, 2008 8:24 pm Post subject: |
|
|
Cauko....a mas to spravne nastavene?? resp podla coho si to nastavoval??
Mno a neviem na akom cizle to ma O2 ale viem ze na T-mobile som zavolal na infolinku a mi poslali sms z nastavenim (sice mi to neslo)..a potom som siel osobne do predajne a tam mi to nastavili a este mi aj vytlacili navod ako a co mam nastavit ..a odvtedy mi to ide vsetko  _________________ N95, 2GB SD fw 30.0.015 + hack sw
S75 -->FW47, elfpack 2.2, Xtask 3.0, GBC emulator, 208 Mhz. 1GB MMC, orginal HHS-550
S65 -->FW58, ELFloader 2.0 + MP3 (daroval som sestre), DC510, redukcia na 3,5 mm jack
M50 --> FW17, odblokovana java
SX45i + 32MB MMC
Fujitsu Siemens Pocket LOOX 718
 |
|
Back to top |
|
 |
kbs1 badatel

90331.40 SMM
|
Posted: Sat May 10, 2008 8:44 pm Post subject: |
|
|
no ano.. sms s nadstavenim ale ta pre ST60 ani neexistuje ;-) asi budem musiet skocit do predajne alebo co.. lebo podla stranky O2 manualne nastavenie to nefunguje... mozno by mi pomohlo keby som vedel co je dolezite pre prijem MMS... ked je GPRS spojazdnene... nastavuje sa IP adresa, port, a "domovska stranka" v tom MMS profile _________________ Moje siemensy
ziadne uz nemam, ale stale by som si rad skusil SXG75 Ak mate nejake info alebo dobru cenu prosim SZ ) |
|
Back to top |
|
 |
kbs1 badatel

90331.40 SMM
|
Posted: Sun May 11, 2008 5:11 pm Post subject: |
|
|
moje doterajsie zistenia su taketo: pokial je port hocijaky iny ako 9201 ( aj ked na o2 stranke pisu 8080), mms nejde ani odoslat ani prijat (nadviaze sa gprs spojenie, ale prenos sa neuskutocni. overujem to prilozenim mobilu k reprakom ) vzdy to zacne bzucat (gprs sa nadviaze) a potom len zabzuci...5 sekund pauza... zabzuci..zasa pauza... a takto naozaj donekonecna pokym to nezrusim. Pri porte 9201 prenos pri odosielani ide (suvisle bzucanie) a mms aj pride. Pri prijimani a porte 9201 to normalne bzuci aj svieti ikonka GPRS ale potom to proste bzucat prestane a po 5 minutach sa mobil aj odpoji z GPRS. Tak som z toho fakt jelen. Tak isto neviem na co je parameter "domovska stranka", je tam http://mms.o2world.sk:8002, skusal som aj http://mms.o2world.sk:9201 alebo aj http://mms.o2world.sk. Nic nefunguje. Pokial sa MMS musia prijimat prave z tejto stranky a prave z portu 8002, bojim sa ze mobil takyto "zapis" portu 8002 nemusi podporovat.
btw: http://sk.o2.com/ludia/sluzby/nastavenie-sluzieb.html _________________ Moje siemensy
|
Back to top |
|
 |
kbs1 badatel

90331.40 SMM
|
Posted: Mon May 12, 2008 9:08 am Post subject: |
|
|
Tak dnes rano ked som zapol mobil mi zacalo bzucat GPRS a po chvilke mobil napisal "MMS stiahnutá kompletne". Ked som ale isiel do sprav tak ma len 1 KB a premet je "Chyba pouziv...". Ked spravu otvorim tak tam je len text "message not found". nejake napady prosim zacina to byt fakt divne  _________________ Moje siemensy
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|