Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
speaker31 začátečník

70.00 SMM
|
Zaslal: čt červenec 13, 2006 5:34 pm Předmět: EL71-koupeno-zkušenosti |
|
|
Ja sa chcem stať majitelom tohoto unikátu,ale chcel by som poradiť.Tu som čítal že má slabí signál...je lepší alebo horší ako signál na Siemens A57 ?....A baterka tiež že nie je nič moc....že prí vrže kryt aa vypína sa niekedy....nemá dobrý microfon.....tak sa chcem opýtať tých čo už si ho kúpili,či sú s ním spokojní.....môžte písať aj na speaker31@azet.sk....ďakujem  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mao7 badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: čt červenec 13, 2006 5:44 pm Předmět: Re: EL71-----koupeno-----skušenosti |
|
|
speaker31 napsal: | Ja sa chcem stať majitelom tohoto unikátu,ale chcel by som poradiť.Tu som čítal že má slabí signál...je lepší alebo horší ako signál na Siemens A57 ?....A baterka tiež že nie je nič moc....že prí vrže kryt aa vypína sa niekedy....nemá dobrý microfon.....tak sa chcem opýtať tých čo už si ho kúpili,či sú s ním spokojní.....môžte písať aj na speaker31@azet.sk....ďakujem  |
Ahoj takze ja ho mam uz asi mesiac a pol so signalom som zatial spokojny zatial som nemal s nim problem baterka vydrzi v tak 3 dni pri normalnom pouzivani zadny kryt mi zatil este nevrzgal neviem mozno casom zacne.S mikrofonom zatial tiez ziadny problem a este sa mi nevypol ale raz sa mi menu samo rolovalo neviem preco a raz zmrzol ale ked sa vypol a zapol tak vsetko fungovalo normalne.Mozno ze casom ked bude nejaka novsia firmware tak sa to napravi.Ja tam mam verziu 13.Takze zatial som s nim spokojny.Mozem vrelo odporucat |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vbvbvb táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: čt červenec 13, 2006 5:59 pm Předmět: |
|
|
ja takisto ako mao odporucam, som s nim spokojny, signal zatial som mal vsade kde som potreboval, kryt nevrzga, baterka 2-3dni, par krat sa vypol ked som vypinal nejake video alebo nieco take, ale to malo kedy a mikrofon bez problemov.  _________________
Nokia 6610i => Siemens CX65- EL71 od orange |
|
Návrat nahoru |
|
 |
speaker31 začátečník

70.00 SMM
|
Zaslal: čt červenec 13, 2006 6:41 pm Předmět: |
|
|
dík za vašu odpoveď....je krajšia čierna alebo strieborná farba ? ...čo je to ten firmware a má nejaký vpliv na fotoaparát ?....mohli by ste sem uploadnút niekto nejaké foto z tohoto mobilu ? dakujem |
|
Návrat nahoru |
|
 |
speaker31 začátečník

70.00 SMM
|
Zaslal: čt červenec 13, 2006 6:48 pm Předmět: |
|
|
ako dlho sa dá natáčať video...je kvalitné aj v pc ?...ako fotí ?.....vysúva sa lahko ?....musí tam v rožku svietit to zelené svetielko na zobrazenie žže je mobil zapnutý ?..........aký má display.sje lepší ako 65tis. farieb ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
DavidT táta fóra

Založen: 23. 03. 2005 Příspěvky: 1088 Bydliště: Čerčany(ČR) Telefon: Siemens M75
7861.00 SMM
|
Zaslal: čt červenec 13, 2006 7:08 pm Předmět: |
|
|
Jeden topik nestáčí?Máš to na hlavní stránce.  _________________ Nikdo není dokonalý já jdu příkladem.
S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i
Firmware:13
Operátor: Vodafone
Kabel: DCA-510
Stav telefonu: OK
Karta: RS-MMC DV 1024 MB |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vbvbvb táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: čt červenec 13, 2006 7:10 pm Předmět: |
|
|
hanni ty sa pochval ako si sa rozhodol, kupujes el71? alebo este nevies? mohol by si kupit, aby mal kto hladat stranky s patchami.....  _________________
Nokia 6610i => Siemens CX65- EL71 od orange |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: čt červenec 13, 2006 7:27 pm Předmět: |
|
|
No,akcia v Orange mi konci az v oktobri...momentalne,po tom vsetkom,co tu o nom citam,by som ho nebral....uvidime,ako sa to bude vyvijat dalej...ak sa opravia tie chyby,co su tam teraz a budem vidiet,ze pokracuje aj podpora,vezmem ho.Ak nie,vidim to na prechod k inej znacke,asi SE.Benq-Siemensy s BenQ prostredim su poriadne shity,styl Samsung a pod.To nemusim  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mao7 badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: čt červenec 13, 2006 7:31 pm Předmět: |
|
|
speaker31 napsal: | dík za vašu odpoveď....je krajšia čierna alebo strieborná farba ? ...čo je to ten firmware a má nejaký vpliv na fotoaparát ?....mohli by ste sem uploadnút niekto nejaké foto z tohoto mobilu ? dakujem |
no to je vec vkusu kazdemu sa paci ina firmware to je ako nejaky operacny system bez toho by si nemohol nic vo svojom phone robit ani volat a pisat sms no vpliv na fotak moze mat novsou verziou sa moze zmenit aj vlastnosti fotaku k lepsiemu foto by som ti aj poslal al cakam na objednany servisny kabel fotky su celkom v pohode len zalezi to od svetla a to zelene svetielko nesluzi na to ze ci je phone vypnuty alebo zapnuty blika iba vtedy ak mas sms alebo zmeskany hovor alebo ak ti niekto nieco oposlal cez bt a k tomu vysuvaniu na& zaciatku ide trosku tachsie citi maly odpor ale potom ked prejdes urcity bod tak sam sa vysunie ked chces vediet viac citaj :http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=20818 tam je fakt vsetko co sa pytas a co ta zaujima  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DavidT táta fóra

Založen: 23. 03. 2005 Příspěvky: 1088 Bydliště: Čerčany(ČR) Telefon: Siemens M75
7861.00 SMM
|
Zaslal: čt červenec 13, 2006 8:36 pm Předmět: |
|
|
hanni napsal: | No,akcia v Orange mi konci az v oktobri...momentalne,po tom vsetkom,co tu o nom citam,by som ho nebral....uvidime,ako sa to bude vyvijat dalej...ak sa opravia tie chyby,co su tam teraz a budem vidiet,ze pokracuje aj podpora,vezmem ho.Ak nie,vidim to na prechod k inej znacke,asi SE.Benq-Siemensy s BenQ prostredim su poriadne shity,styl Samsung a pod.To nemusim  | Jj taky tak vidim as blbá otázka ale stejně mi to nedá to bys potom už na SM nechodil? _________________ Nikdo není dokonalý já jdu příkladem.
S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i
Firmware:13
Operátor: Vodafone
Kabel: DCA-510
Stav telefonu: OK
Karta: RS-MMC DV 1024 MB |
|
Návrat nahoru |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Založen: 09. 11. 2004 Příspěvky: 2128 Bydliště: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Zaslal: čt červenec 13, 2006 9:19 pm Předmět: |
|
|
hanni napsal: | ... Ak nie,vidim to na prechod k inej znacke,asi SE.Benq-Siemensy s BenQ prostredim su poriadne shity,styl Samsung a pod.To nemusim  |
Ja ho môžem zobrať v TM (núkajú mi mobily aj so zľavami, vyše pol roka pred ukončením viazanosti), ale zatiaľ vyčkávam
Pri Siemensoch som od S6, ale či po CX75 bude BenQ je otázne, uvažujem podobným smerom ako hanni
Som šokovaný, že v ponuke operátorov je málo BenQ a Online obchod neponúka skoro nič - aspoň v SR nie
Budúci mobil podľa mňa by mal mať EDGE a UMTS a to spolu EL71 nemá, ale ak cena bude nižšia - lebo tá súčasná je nadsadená, možno EL71 tiež kúpim.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: čt červenec 13, 2006 9:46 pm Předmět: |
|
|
DavidT napsal: | Jj taky tak vidim as blbá otázka ale stejně mi to nedá to bys potom už na SM nechodil? |
No,zavesim SM na klinec a presedlam na SE maniu
stano.mania: no,je pravda,ze cena EL71 je premrstena,rovnako aj v Orange...akurat ti pomarancovi hajzli ziadne zlavy na telefony pred skoncenim akcie nedavaju  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diamondking rozumbrada

1262.50 SMM
|
Zaslal: čt červenec 13, 2006 10:05 pm Předmět: |
|
|
Hanni to nedělej, byla by to věčná škoda.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Založen: 09. 11. 2004 Příspěvky: 2128 Bydliště: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Zaslal: pá červenec 14, 2006 7:19 am Předmět: |
|
|
Iste, hanni vždy bude aj na SM, ale ak by musel presedlať na iného końa, tak hlavne aj kvôli nedobrému marketingu a manažmentu Benq v Strednej Eúrópe, lebo jeho kroky po prebratí Siemens sú aj pre mňa dosť nejasné...
Ak myslím o počte mobilov v ponukách operátorov a tiež v Online obchode, tak je to na 4 mínus, ak sa mobily vyrábajú, kde teda sú? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|