Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
palucko I <3 emo

Založen: 30. 05. 2007 Příspěvky: 2099 Bydliště: Pezinok (SK)
SMM
Příspěvky na SM: 1016,- |
Zaslal: po září 15, 2008 9:47 am Předmět: stratene COM porty |
|
|
zdravim ,.,. mam nasledovny problem ,.,. v PC sa mi nezobrazuju COM porty okrem COM1 a COM2 čo su tačiarnove .,.USB je nejak v tahu .. v žiadnom programe niesu a ručne nejdu nastavit .,. nahraval som tušil emulaciu com portov ale neviem či je to tym ,.,a ešte nejake drivery všeliake ,. . ,.,. da sa to nejak opravit ?,. lebo som zufaly ,. nić nemoźem robit .,
 _________________ Už mám len môj prvý siemens MC60 , všetky ostatné padli za obeť na 8. Sraze Siemensmanie , teraz robia radosť niekomu inému Nokia E51 - nabíjanie cez miniUSB
Si tu nový ? nevieš si rady ? skus TU
Náhradne diely nielen na SIEMENS |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mario_liptov administrátor

SMM
|
Zaslal: po září 15, 2008 9:56 am Předmět: |
|
|
Ak myslis tlaciarnove (paralelny), tak to su LPT. COM1,COM2 su seriove. Pozri sa do spravcu ci ich mas tam (myslim tie ktore su po pripojeni USB kabla). Ak ich tam nemas musis si ich nainstalovat. Stratu portov mohla urobit aj ta emulacia portov. _________________ S6->N5110->N6110->S55->SE630->C65->CX65->C75->CX75->SX1->S65->ST55->SL65->S75->SL75->EF81->S68->EL71Black->EL71Silver->SXG75->C902->HTC Desire->SAMSUNG GALAXY SIII...?
Tak tam sem taky (Ne)byl...
Keď môžem, pomôžem.
Zeptejte se mne na co chcete, ja Vam na co chci odpovim. Donutil

Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie |
|
Návrat nahoru |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Založen: 09. 11. 2004 Příspěvky: 2128 Bydliště: okolie Senca (SK)
SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Zaslal: po září 15, 2008 10:24 am Předmět: |
|
|
Skús vrátiť systém dozadu, keď Ti to išlo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
palucko I <3 emo

Založen: 30. 05. 2007 Příspěvky: 2099 Bydliště: Pezinok (SK)
SMM
Příspěvky na SM: 1016,- |
Zaslal: po září 15, 2008 10:28 am Předmět: |
|
|
už to ide ,.,. odinštaloval som nejake koniny čo stym mohli suvisiet a neviem či to pomohlo ale v PC mi robil neplechu program DEAMON TOOLs
uvidime .,,.ale kaźdopadne QPST už naślo mobil.,.
EDIT: system dozadu som vracal ,.,. neuspešne ,.., pretoźe to čo robilo neplechu bolo stale aktivne ,. čiže nejaky program ,. _________________ Už mám len môj prvý siemens MC60 , všetky ostatné padli za obeť na 8. Sraze Siemensmanie , teraz robia radosť niekomu inému Nokia E51 - nabíjanie cez miniUSB
Si tu nový ? nevieš si rady ? skus TU
Náhradne diely nielen na SIEMENS |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|