Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
a2nce kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út říjen 26, 2004 7:01 am Předmět: fullflash SX1 help pls ! |
|
|
Ahojte.
Mam maličký problébmik obrovských rozmerov. Tak som sa mrkol na ver. FW v mojom miláčikovi a s hrôzou som zistil, že mám FW 07. Skúsil som Siemens update tool FW 12, ale bohužiaľ patrím k skupine ktorej jednoducho týmto sposobom firm. zmenit nejde.. preto som sa rozhodol, že tam teda cez freiu narvem FW 15, ale neviem ako na to. Origoš USB kábel to nepodporuje a kábel ktorý mám na S55 (internet) USB/com s tým to tiež nevalí.. Nastavím com port, nakopnem read flash(koli zálohe) a freia síce zbadá že telefón zapínam, ale vypíše niečo v zmysle "boot file not accepted" alebo niečo také. Mám ten kábel prebastiť, alebo zohnať iný ?.. poraďťe prosím, potrebujem zazálohovať povodný obsah, komplet tel. a navaliť tam FW 14 alebo 15... do servisu sa mi moc nechce.. potrebujem nejaký návod ako na to, a keby sa niekomu kto má FW 14 CZ zo servisu chcelo ho vytiahnuť z telefónu a poslať mi na mail bol by som šťastný ako blška...
ďakujem. Peťo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: út říjen 26, 2004 8:56 am Předmět: |
|
|
Tak zaprve FW15 jeste mam pocit neni uz tu sice bylo par dohadu no nevim...Dal obyc original USB kabel funguje telefon si zalohuj v SDS nebo SDS je tam na to ikonka jako krava!!!!!Na nahrani FW jsou programy napr.Full FLASH kterym to delam ja ma to 8mB a stahnout se da z netu pokud jde o kompletni postup ten tady nekdo zdlouhave popisoval v nakem clanku tady ve foru!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Xfantasy (člen klubu SM) všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: út říjen 26, 2004 1:47 pm Předmět: |
|
|
Ale orig kabel má ovladače z MPM a hlásí se jako modem,takže je v systému vidět jen pokud je zapnutej.Čili ho servisní softy jako je Freia ... nevidí.
Taky bych zkusil FF,ale v tomhle je zádrhel a nevim jak na to _________________ C35i;ME45@S45i;CF62
nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|