View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
vlcek.vlastik začátečník

Joined: 24 Jan 2008 Posts: 39 Location: Vlkoš Phone: Siemens SX1 0.06 SMM
|
Posted: Sat Nov 01, 2008 9:07 pm Post subject: Patchování selhalo |
|
|
Ahoj, ptal jsem se tu na pár otázek ohledně patchování.(podtímto)
Před chvílí jsem patchoval takto: Stáhl jsem FW15cz z vašich stránek+MIOPatch. Podle návodu na Apatcher+WinSWUP jsem udělal flash(kompletní)-měl jsem v mobilu bordel . WinSWUP mi ukázal: vše bylo zelené+ALL DONE!. JENŽE: Po vrácení SIM jsem telefon zapl a objevilo se Siemens logo, pak oko a nakonec ten poslední obrázek před najetím (4 ikony). V tom obrázku se to seklo a při zmáčknutí jakéhokoliv tlačítka SX1 jenom pípá. Prosím poraďte mi. Na SX1 nesáhnu, dokud mi někdo na 100% neřekne, co mám udělat. Mám svůj telefon rád . |
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Posted: Sat Nov 01, 2008 9:34 pm Post subject: |
|
|
Pokračuj prosím ve svém původním tématu. Nejspíš jsi na něco při patchování zapomněl. (Zkopírovat soubory apod.) Znovu přehraj podle návodu FW. _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|