View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Victorius kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 6:24 pm Post subject: Nefunkční synchronizace SX1 a Outlooku |
|
|
Nevim co se deje, ale vzdycky kdyz chci synchronizovat Outlook s SX1, tak mi to napise: Žádné kontakty k synchronizaci. Pritom telefon je prazdnej a Outlook zase plnej kontaktů. Jinak Outlook XP, SDS a firmware 15. Zkousel jsem preinstalovavat nekolikrat a ruznymi zpusovy SDS i SX1, prolezl jsem kompletně nabídku SDS zkousel jse i MPM a vubec nic. Pritom vsechno funguje bez problemu jenom ta synchronizace. Neexistuje treba jiny program na synchronizaci kontaktů s SX1?
Diky |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 6:41 pm Post subject: Re: Nefunkční synchronizace SX1 a Outlooku |
|
|
Victorius wrote: | Nevim co se deje, ale vzdycky kdyz chci synchronizovat Outlook s SX1, tak mi to napise: Žádné kontakty k synchronizaci. Pritom telefon je prazdnej a Outlook zase plnej kontaktů. Jinak Outlook XP, SDS a firmware 15. Zkousel jsem preinstalovavat nekolikrat a ruznymi zpusovy SDS i SX1, prolezl jsem kompletně nabídku SDS zkousel jse i MPM a vubec nic. Pritom vsechno funguje bez problemu jenom ta synchronizace. Neexistuje treba jiny program na synchronizaci kontaktů s SX1?
Diky |
Dalsi program je napr Agora Contact Manager!!S tim Outlookem nemam moc zkusenosti to nevyuzivam takze neradim!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
Victorius kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 4:24 pm Post subject: Agora Contact Manager |
|
|
Agora je sice férový program na přenášení kontaktů, ale ne zrovna odpovídající klasické synchronizaci z PC. Díky však za informaci. V budoucnu se bude jistě hodit  |
|
Back to top |
|
 |
jupik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:36 pm Post subject: dnes som mal podobny probleeem.. |
|
|
mozno o nicom, ale.. mal som SX1 zosynchonizovanu s outlookom. SX1 som vyformatol..cize bola prazdna. Dal som opat synchro a..nic. Pritom Outlook plny.. Tak som si v Outlooku vytvoril novy priecinok s kontaktami - donho som nakopcil kontakty z povodneho adresara, v SDS som na synchro nastavil ten novy priecinok a.. uz to mam v SX1.
Mam dojem (som si takmer isty) ze soft sleduje co a kedy si si zosynchronizoval..cize ak mobil i vymazes (pokial mas nastaveny len prenos z PC do SX1), tak Ti prenesie len zmeny, ktore nastali v Outlooku od poslednej synchronizacie..Bacha na jednu vec..ak by si si dal obojsmernu synchronizaciu a vymazal mobil..a potom ho cely vymazal a dal opat zosynchronizovat..tak sa Ti vymazu vsetky kontakty v Outlooku..ale to len tak..
:o)) |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|