View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Rooocky kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 4:08 pm Post subject: Java hry |
|
|
prosim o radu,jsem laik,a tak se obracim na vas.chtel bych zkopirovat nejake java hry do sveho telefonu mam mc60 a st60 a nevim pres jaky soft to mam udelat .zkousel jsem ruzne softy ale zkopiroval jsem tak akorat polyfonie,diky za vsechny rady a nazory |
|
Back to top |
|
 |
corfen pisatel

Joined: 23 Sep 2004 Posts: 298 Location: Praha--> vysehraaad :)
661.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 4:29 pm Post subject: Re: Java hry |
|
|
Rooocky wrote: | prosim o radu,jsem laik,a tak se obracim na vas.chtel bych zkopirovat nejake java hry do sveho telefonu mam mc60 a st60 a nevim pres jaky soft to mam udelat .zkousel jsem ruzne softy ale zkopiroval jsem tak akorat polyfonie,diky za vsechny rady a nazory | použij SiMoCo nebo Data Exchange Software. Java hry tam dej do složky java-jam-tam dej složku se souborem .jar a .jad hry kterou tam chceš mít... 8) _________________ MC60 FW10 - 3,5MB + spousta patchu
-->MC60 FW13 - 3,5MB + ještě víc vlastních patchu
http://mc60.fansiemens.com/
siemens is the BEST...  |
|
Back to top |
|
 |
DooMecek začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 6:21 pm Post subject: rada |
|
|
Stahni si Data exchange software, je tady na siemens manii v sekci programy, nainstaluj(pokud mas srry) potom pripoj foun a na plose mas mobile (ikonka mobilu) a dal obrazek----->
 _________________ Siemens C25(prodanej) => Siemens C55(Ukradenej nejakym p***** => moj novy milacek sl45i(fakt coool phone)
Siemens ruleZz. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|