View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
palucko I <3 emo

15732.22 SMM
Příspěvky na SM: 1016,- |
Posted: Thu Dec 04, 2008 3:57 pm Post subject: Vyvoj klavesnice EL71 |
|
|
Pustam sa do vyvopju ciernej klavesnice pre EL71 ,.,. nebude gumova ale bude mat pevnu konstrukciu a viem aj ako urobim pismenka ,.,.ale neboli by biele .,,.
cely vtip bude spoćivat v tom že s obyćajneho plošaku si vyleptam pismenka do toho ., vyzerem jednotlive tlkacitka ., nalepim ich na foliu a dam tam nejake gulicky aby sa to dalo stlacat ,.,. a nafarbim to na cierno zo strany meďi a staci uz len odstranit nejako farbu s vyleptanych miest ,..,
myslite ze by to bolo realizovatelne a ziadane ?
ciel teda znie ,.. cierne pevne tlacitka pre EL71
a ked ma niekto nasrdi poriadne spravim to ako tlacitka na EF81 ,.,.patricnym postupom ako sa robia naozaj na EF81 a nafarbim na cierno _________________ Už mám len môj prvý siemens MC60 , všetky ostatné padli za obeť na 8. Sraze Siemensmanie , teraz robia radosť niekomu inému Nokia E51 - nabíjanie cez miniUSB
Si tu nový ? nevieš si rady ? skus TU
Náhradne diely nielen na SIEMENS |
|
Back to top |
|
 |
Duku uživatel roka 2008

Joined: 18 Dec 2004 Posts: 1027 Location: Liptovský Mikuláš Phone: EL71v45 28.71 SMM
|
Posted: Thu Dec 04, 2008 4:13 pm Post subject: |
|
|
Neviem si to síce úplne predstaviť, ale ak to vieš zrealizovať, tak do toho
Po tom, ako sa mi zodrala a odlepila prvá klávesnica sa bojím tú terajšiu intenzívnejšie používať, tak by bolo dobré keby bola nejaká odolnejšia alternatíva  _________________ EL71 Black FW45 + Kingston 2GB + DCA-110 + DCA-140 + HHS-150
>Daruj krv< |
|
Back to top |
|
 |
P4priX ostřílený diskusník

128.03 SMM
|
Posted: Thu Dec 04, 2008 5:12 pm Post subject: |
|
|
Mno z kuprextitu by to mozna slo, ale mezery mezi tlacitkama by chtelo proriznout a vyplnit napr silikonem nebo necim takovym, aby se to dobre mackalo... Teda pokud spravne chapu tu tvoji myslenku... Dal nevim jestli to prosviti podsviceni... no ale ta desticka by musela byt hodne slaba
EDIT: Ahy, ty chces delat jednotlive tlacitka, tak to pak jo... Mno aly mselim ze to bude hodne narocne na vyrobu  _________________ Siemens C60 -> Siemens M65 -> BenQ-Siemens EL71 -> BenQ E72 -> HTC Touch Pro -> HTC Desire Z -> SE Xperia Mini Pro |
|
Back to top |
|
 |
palucko I <3 emo

15732.22 SMM
|
Back to top |
|
 |
palucko I <3 emo

15732.22 SMM
|
Back to top |
|
 |
palucko I <3 emo

15732.22 SMM
Posted: Sun Dec 07, 2008 11:21 am Post subject: |
|
|
spamujem sice ale asik nikto nema zaujem .,., otazka čo by ste tam chceli mat napisane na tlačitkach ,., presne to iste ako je na ELku ,..,alebo len ciselka .,,.alebo len pismenka ,..,alebo ine fonty ,.,.alebo niečo uplne ine ?  _________________ Už mám len môj prvý siemens MC60 , všetky ostatné padli za obeť na 8. Sraze Siemensmanie , teraz robia radosť niekomu inému Nokia E51 - nabíjanie cez miniUSB
Si tu nový ? nevieš si rady ? skus TU
Náhradne diely nielen na SIEMENS |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|