View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dayslypper kolemjdoucí
113.46 SMM
|
Posted: Mon Dec 22, 2008 4:14 am Post subject: Internet na PC přes DCA-510 (serial) a x55 |
|
|
Článek http://www.siemensmania.cz/content.php?id=293&p=1 jsem si podrobně přečetl,ale přesto se mi nepodařilo net rozjet na S55
Už se mi podařilo rozjet pod WinXP S55 přes Bluetooth (dále SE K750i pod WinXP s USB kabelem i Bluetooth, takže snad nějaké zkušenosti mám).
Podařilo se ale někomu rozjet internet v kombinaci Win98 - DCA-510 (serial) - x55?
Teď mám S55 a Win98.
Mobil samotný se na internet připojí (APN je OK,...). Připojím se i bez problémů k SiMoCo, tedy propojení přes COM OK.
Vše tedy nasvědčuje, že to je v nastavení Win98 (je tam kupa nastavení).
Vždy hláška ve smyslu, "modem neodpovídá"...
Snažil jsem se postupovat podle návodů zde
http://www.techforum.cz/nastaveni_os.php?os=2&x=0&y=0
ty jsou zpracovány celkem dobře, i když počítají spíš s USB kabelem.
Už jsem toho zkoušel fakt mnoho. Nemohl by mě někdo poradit, kdo má zkušenosti s x55 pod Win98?
Nemáte nějaký špek, maličkost, na kterou jsem mohl zapomenout? |
|
Back to top |
|
 |
dayslypper kolemjdoucí
113.46 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
palucko I <3 emo

15732.22 SMM
Příspěvky na SM: 1016,- |
Posted: Mon Dec 22, 2008 1:09 pm Post subject: |
|
|
ja som to skušal s Win98 mobil: MC60 kabel: DCA-510 ale nemal som aktivny datovy profil na mobile ,.,
starsi program SiemensDataSuite to zvladal tusim .,,.ale je tam trosku problem s prvotnym prepojenim mobilu s programom ., je to o nervy ked nevies ktory port a pod.
je tam aj modemova utulitka urcite _________________ Už mám len môj prvý siemens MC60 , všetky ostatné padli za obeť na 8. Sraze Siemensmanie , teraz robia radosť niekomu inému Nokia E51 - nabíjanie cez miniUSB
Si tu nový ? nevieš si rady ? skus TU
Náhradne diely nielen na SIEMENS |
|
Back to top |
|
 |
dayslypper kolemjdoucí
113.46 SMM
|
Posted: Tue Dec 23, 2008 2:46 am Post subject: |
|
|
O tom SiemensDataSuite vím. Taky jsem ho nainstaloval, ale jeho vliv na úspěšnost připojení nevidím. Stejně něm nastavuješ jež předdefinované připojení ve Windows, a to prostě musíš ručně - to ti SiemensDataSuite nenastaví. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|