clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Hilfe!!! Error 614 při nahrávání FW16 na M65

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Hilfe!!! Error 614 při nahrávání FW16 na M65

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Firmware
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jiji2004
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2004 11:00 am    Předmět: Hilfe!!! Error 614 při nahrávání FW16 na M65 Odpovědět s citátem

Tak jsem se odhodlal updatoval svou M65 na orig. FW 16. Všechno běželo jak po drátku až do chvíle, kdy bylo na progress baru 100%. Viselo to bez hnutí cca 15 min a potom vyskočila hláška "614 Error on waiting for Start-DATA" a šlus. Sad
Telefon jsem sice asi na třetí pokus zapnul a vše chodí jak má - ovšem kromě telefonování (což je u telefonu dost podstatná závada). Při pokusu o vytočení čísla se spojení okamžitě přeruší a začne vyhrávat známé "halali" Crying or Very sad
Nevíte někdo co s tím? Mám ten update prubnout znova?
Sad Think
Za případnou radu všem předem dík...

P.S.: sorry, že zakládám nový fórum na svůj soukr. problém, ale dost mi ten error zkomplikoval život a do servisu se hned tak nedostanu Neutral
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rOMAN007
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2004 11:54 am    Předmět: Re: Hilfe!!! Error 614 při nahrávání FW16 na M65 Odpovědět s citátem

jiji2004 napsal:
Tak jsem se odhodlal updatoval svou M65 na orig. FW 16. Všechno běželo jak po drátku až do chvíle, kdy bylo na progress baru 100%. Viselo to bez hnutí cca 15 min a potom vyskočila hláška "614 Error on waiting for Start-DATA" a šlus. Sad
Telefon jsem sice asi na třetí pokus zapnul a vše chodí jak má - ovšem kromě telefonování (což je u telefonu dost podstatná závada). Při pokusu o vytočení čísla se spojení okamžitě přeruší a začne vyhrávat známé "halali" Crying or Very sad
Sad Think

P.S.: sorry, že zakládám nový fórum na svůj soukr. problém, ale dost mi ten error zkomplikoval život a do servisu se hned tak nedostanu Neutral

Zkus to znova..mas nabitou poradne baterku? A pokud mozno predtim jeste udelaj reboot at tam neco nevysi.

CX65 - FW50

Historie: Pan GD450 - C25 – C35i – C45 – MT50 – M55

Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2004 12:05 pm    Předmět: Re: Hilfe!!! Error 614 při nahrávání FW16 na M65 Odpovědět s citátem

jiji2004 napsal:
Sad Think

Měl jsem podobný problém při update na oficiální fe 16, ale asi po 2 minutách co naskočilo 100% jsem telefon sundal z kabelu (nenaběhla tedy hláška ERROR) a vše chodí jak má. Zkus to ještě jednou, nebo nahraj ten winswup s fw 16.

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jiji2004
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2004 2:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

OK. Jdu do toho ! Alláh mi buď milostiv Smile Shocked
Dám pak vědět jak jsem dopadnul.
Dík.
jiji2004
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 06, 2004 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to nějak nezabralo. Update sice probehl bez problemu az do konce, ale závada přetrvala Sad
I tak dík...
.
Pavel Hospůdka
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá listopad 12, 2004 10:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten samý problem ale při FW16-FW25 - telefon jsem sundal,normálně zapnul a jede.Naštěstí.Netuším co to způsobuje Shocked

Při přechodu z FW14-FW16 výtuh telefonu (bílý display) a na 10 pokus zapnutí naběhl.Tak jsem ho znovu přemlask FW16 a to už proběhlo korektně.

Mám CX65 a kabel USB-510 Orig.Siemens,WIN XP
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Firmware Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: