Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
manikpetulka kolemjdoucí
34.32 SMM
|
Zaslal: po leden 12, 2009 5:16 pm Předmět: S65 - problemy s opera mini |
|
|
Mám siemens s65, verze firmware je 58 a rok vyroby je 2005. Vcelku šlape slušně, ale mám s ním problém u javaaplikací. Nedávno jsem začal používat operu mini stáhnutou přímo ze stránek opery, kde mi stránka sama nabídla verzi pro můj telefon. Je to Opera Mini hifi assembler cs v.4.2.13337, 20081205 a problém je že pokud serfuji na internetu, tak se načítání stránky zcela kousne a jedinou pomocí je dlouze podržet červené sluchátko a nebo se telefon přímo vypne. Hlavně se to stává pokud jsem na více náročnějších stránkách. Třeba na google se mi to ještě nestalo. To samé se mi zřídkakdy stáva i u her. Chtěl jsem se zeptat, jestli se tento problém dá nějak odstranit, popřípadě jestli by jste mi poradili jiný prohlížeč.
Děkuji za odpovědi!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanspunk začátečník

711.72 SMM
|
Zaslal: út leden 13, 2009 8:30 pm Předmět: |
|
|
Bohuzel mi to S65 dela taky, subjektivne se mi jevi, ze po aplikaci patchu na vypnuti ruznych ladeni mene casto. Jinak je mozne a dobre pouzivat elf prohlizec Ballet Mini. Co se pak J2ME prohlizecu tyce, tak muzes zkusit TeaShark. Docela se mi libil, jen je to uz asi pul roku, tak nevim jak se pohnul jeho vyvoj, ale zdal se byt vaznym konkurentem Opery Mini. _________________ - Muzeum: C25; S25 (R.I.P); A36(R.I.P),C35 (R.I.P);M35; S35i; A50(R.I.P), ME45@S45i; A55@C55; S45i, C65(R.I.P)
-Aktuálně: C72 a S65 - oba EL2.3 a hafo Patchů. No a pandořina skříňka SG75 ve stádiu aktivního tunění + BREW + FlashLite. Nový člen rodinky E71 + testpoint => Bkey
Motto:Nenávidím telefony ve kterých se nemůžu vrtat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
manikpetulka kolemjdoucí
34.32 SMM
|
Zaslal: st leden 14, 2009 9:24 am Předmět: |
|
|
Děkuji, ja jsem si mezitim stahl z ruskych stranek operu mini myslim 2.03. Sice nefunguje jako prohlizec na pc jako ta předchozí, ale aspoň zvládá zobrazovat stranky a upravovat je pro mobil. Děkuju za pomoc  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanspunk začátečník

711.72 SMM
|
Zaslal: st leden 14, 2009 2:29 pm Předmět: Další J2ME Browser |
|
|
Tak jenom pro doplnění: Když už jsem tu zmínil TeaShark, tak jsem na něj mrknul a vývoj poskočil dost - "tabbed browsing", RSS kanály, v porovnání s Operou Mini znatelně rychlejší. Negativem jest nedotažané mobilní zobrazení (to klasické zobrazení vše pod sebou). Narazil jsem ještě na J2ME browser UCWeb 6, který jsem předtím neznal a vypadá to vůbec nejslibněji "tabbed browsing", stahování souborů i takové ptákoviny jako copy-paste a spousta dalšího. _________________ - Muzeum: C25; S25 (R.I.P); A36(R.I.P),C35 (R.I.P);M35; S35i; A50(R.I.P), ME45@S45i; A55@C55; S45i, C65(R.I.P)
-Aktuálně: C72 a S65 - oba EL2.3 a hafo Patchů. No a pandořina skříňka SG75 ve stádiu aktivního tunění + BREW + FlashLite. Nový člen rodinky E71 + testpoint => Bkey
Motto:Nenávidím telefony ve kterých se nemůžu vrtat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|