View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Penguin 10 badatel

28.28 SMM
|
Posted: Sun Jan 11, 2009 9:43 am Post subject: Pomoc pri výbere patchov |
|
|
Tak ľudia, aké sú vaše najobľúbenejšie rozšírenia na S65? Poradťe, chcem si niečo po prvý krát vyskúšať čo by mi bolo užitočné (mp3 nechcem ) _________________ Moje fony: Siemens S65- AX72-zla baterka,inak jeden škrabanček- C60 |
|
Back to top |
|
 |
palucko I <3 emo

15732.22 SMM
Příspěvky na SM: 1016,- |
|
Back to top |
|
 |
Penguin 10 badatel

28.28 SMM
|
Posted: Sun Jan 11, 2009 11:31 am Post subject: |
|
|
nie lebo to neviem ako sa to aplikuje..musím nájsť nejaký článok...
A to si mi skvele poradil, pondelok hned bežím kúpiť to kladivo  _________________ Moje fony: Siemens S65- AX72-zla baterka,inak jeden škrabanček- C60 |
|
Back to top |
|
 |
hanspunk začátečník

711.72 SMM
|
Posted: Sun Jan 11, 2009 1:36 pm Post subject: |
|
|
No já mám na své S65: Elfpack 2.3CZ + hafo elfů, Zrychlující patche (Vypnutí AUMA a DIAL ladění, Vypnutí některých ladění, Vypnutí MMS ladění, Vypnutí MMI loggingu, Zrychlení Javy, Zrychlení odezvy klávesnice) , Změnu komprese JPEG (upravenou na 90%), Otevření všech disků pro PC, Odkrytí všech bloků EEPROM a Zvuky na MMC (Videa a fotky ne, to se pak už tak dost trhané video proměnilo rovnou ve slideshow). No a pak už jen nějaké grafické patche. Teď zkouším Mp3forCall. Ty nové verze vypadají už docela odbugovaně . Prostě S65ka je už stařešina, ale pomocí patchů a elfů se z ní dá vykouzlit vcelku zajímavý telefon.
BTW: Jak na ElfPack najdeš třeba tady (já teda nedával master patch)
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=943
a většina případných problémů se tu řešila na fóru Xkrát, takže jen trochu pohledat. _________________ - Muzeum: C25; S25 (R.I.P); A36(R.I.P),C35 (R.I.P);M35; S35i; A50(R.I.P), ME45@S45i; A55@C55; S45i, C65(R.I.P)
-Aktuálně: C72 a S65 - oba EL2.3 a hafo Patchů. No a pandořina skříňka SG75 ve stádiu aktivního tunění + BREW + FlashLite. Nový člen rodinky E71 + testpoint => Bkey
Motto:Nenávidím telefony ve kterých se nemůžu vrtat. |
|
Back to top |
|
 |
Penguin 10 badatel

28.28 SMM
|
Posted: Sun Jan 11, 2009 3:06 pm Post subject: |
|
|
uHM ,uhm, díky moc za článok. Ale čo je to MMS ladenie? A čo to mám robiť s tými priečinkami v telefóne? Kam ich mám umiestniť? A to už nebude také jednoduché že vypnem mobil, zapnem V_Klay a aplikujem patch? Oomg....... _________________ Moje fony: Siemens S65- AX72-zla baterka,inak jeden škrabanček- C60 |
|
Back to top |
|
 |
hanspunk začátečník

711.72 SMM
|
Posted: Tue Jan 13, 2009 2:16 pm Post subject: |
|
|
MMS ladění, stejně jako ty ostatní ladění jsou nějaké ladící funkce telefonu, bez kterých telefon normálně funguje. Nikdy jsem nezkoumal, k čemu tam ty funkce původně jsou. Vtip je v tom, že všechny ty debugy berou telefonu část výkonu (jako když máš ve widlích moc procesů na pozadí) a když se tedy povypínají, telefon se znatelně zrychlí. Jinak nevím přesně jaké složky v telefonu máš na mysli, ale jestli ZBin apod. k elfům, tak Složka ZBin má být u telefonů řady x65 na disku "0:" neboli "Data". Mě teda dost elfů běhalo i když jsem měl ZBin na disku "4:" tedy na kartě, ale ne úplně všechny. Ale jinak si myslím, že je to v tom článku docela polopaticky. _________________ - Muzeum: C25; S25 (R.I.P); A36(R.I.P),C35 (R.I.P);M35; S35i; A50(R.I.P), ME45@S45i; A55@C55; S45i, C65(R.I.P)
-Aktuálně: C72 a S65 - oba EL2.3 a hafo Patchů. No a pandořina skříňka SG75 ve stádiu aktivního tunění + BREW + FlashLite. Nový člen rodinky E71 + testpoint => Bkey
Motto:Nenávidím telefony ve kterých se nemůžu vrtat. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|