Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
BOGUSŁAW kolemjdoucí
 Založen: 02. 12. 2006 Příspěvky: 7 Bydliště: Poland->Siedlce
50.24 SMM
|
Zaslal: st leden 14, 2009 8:36 am Předmět: I can't use function reset to default factory |
|
|
I have Benq-Siemens SL91 witch SVN v.23 version (PL language and polish T9).This version software i mean jest bardzo ograniczone sprzętowo i technicznie.Oraz nie działa mi jedna gra Star Wars wgrana oryginalnie z softem.Ponadto po wgraniu modyfikacji Windows Vista on EF81 przestał mi działać aparat tylko i nagrywanie video.Przednia kamerka działa ale jak klikę guzik video telefonii z klawiatury numerycznej.Mam wersję Brew najnowszą.Kurcze szkoda że ten telefon ma taką klapkę tylną co strzyka klawiaturę od cx 65 i te klawisze dotykowe które trzeba wciskać paznokciem.Poza tym brak części zamiennych chociażby na allegro.Tylko na Ebay'u  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|