View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
poipop kolemjdoucí
85.64 SMM
|
Posted: Thu Mar 05, 2009 4:11 pm Post subject: Nezobrazuje se seznam čísel. u C75 |
|
|
Mám v tuto chvíli asi 4 měsíce starý C75. Koupený jako nový - prý po letech v krámu dělali inventuru a našli ještě jeden tento mobil někde v koutě. Skutečně jako nepoužitý, jen zapomenutý vypadal. Celou dobu funguje dobře. Ale teď po tom, co jsem přejel hranice do Rakouska (i po návratu do Česka), mně nezobrazuje seznamy volaných čísel, ztracených ani přijatách hovorů. Na displeji se při vyzvánění nebo hovoru objeví číslo i jméno volaného či volajícího, v případě ztraceného volání se objeví i symbol ztraceného volání, ale v seznamu žádný záznam není. Setkal se s tím už někdo? |
|
Back to top |
|
 |
poipop kolemjdoucí
85.64 SMM
|
Posted: Thu Mar 05, 2009 4:15 pm Post subject: |
|
|
Zkusil jsem tyto seznamy vymazat, někam zavolat a seznam volaných čísel přes zelené tlačítko vyvolat. Objevila se hláška Chyba databáze. Když je seznam prázdný napíše to že seznam je prázdný, ale je-li tam nějaký záznam, pak je Chyba databáze. |
|
Back to top |
|
 |
pip@ administrátor

Joined: 11 Aug 2005 Posts: 5470 Location: Olomouc Phone: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Thu Mar 05, 2009 5:00 pm Post subject: |
|
|
chyba v databázích ve složce data/system/addr (nebo tak nějak) buď to všechno ručně smaž (ty soubory se vytvoří samy znovu) a nebo zformátuj paměť telefonu.. _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|