clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - co som zistil o fullflash

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

co som zistil o fullflash

Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
a2nce
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Oct 27, 2004 5:53 am    Post subject: co som zistil o fullflash Reply with quote

Takze. Trosicku som pobehal po nete a zistil som, ze na fullflash potrebujem klasicky seriovy alebo USB/serial kabel (ten mam), dalej freiu od ver. 14 a TESTPOINT.. co je nejaky bod priamo na doske a treba koli tomu hrabat do telefonu. Je tam nejaky odpor, ktory staci bud odobrat, alebo pripojit na GND(zem), alebo tretia moznost prerusit cestu..(foto testpointu je tu na siemensmanii) Vzhladom na to, ze sa mi do tel liezt nechce tak som sa vykaslal na komplet zalohu FW 7/CZ a navalil tam winswup-om rovno 15ku... zatial facha ako vino, bez problemov. akorat sa mi nepodarilo rozbehat CameraFX v 1.3 ani pri FW 7 ani pri FW 15. asi mam nejaku blbu verziu. Nemohli by ste mi prosim niekto poslat funkcnu verziu do mailu. (nemyslim tym demo). ak sa nejaka dobra dusa najde, tak jej budem vdacny. Nemam cas lietat po nete a zhanat nieco co funguje. ahojte.

S6,S25, C35, Sl45 @i, M55, S55,

eurotel smartphone, Erik 326,682,768,T10@T18,T20,T28

Nokia 1510,3310,3330,5110.. komunikator a asi milon dalsich.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Xfantasy
(člen klubu SM)
všeználek
(člen klubu SM)<br>všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Wed Oct 27, 2004 11:04 am    Post subject: Reply with quote

Tak to s tou FF si mě nepotěšil.To je docela už riskantní,tak se do toho pouštět nebudu.Ale nejde mi do hlavy jakej použít ovladač na kabel,když USB DCA540 má ovladače z MPM a je jako modem a né na Virtual COMu kterej je potřeba.

Škoda no,chtěl sem si tam od někoho nahodit FF 14 CZ,takle zůstanu u 13CZ.
Údajně je FW13 horší než 12.Je tam více chyb.A na Symbian foru doporučujou vrátit 12ku.Ale na to je potřeba Winswup FW ale pokud chci CZ 12,tak musí bejt i Winswup verze CZ.A tu sem nikde nenašel.Orig FW Siemense jde flashnout jen na stejnou jazykovou mutaci.

nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem
Back to top
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Thu Oct 28, 2004 1:14 am    Post subject: Reply with quote

Ako som uz pisal tak na to potrebujes klasicky SERIOVY kabel, alebo kabel s prevodnikom USB/SERIAL ak ho chces strkat do usb.. nie DCA-540.. S tym si ani necuknes. Seriovy kabel ovladac nepotrebuje a USB/SERIAL kabel potrebuje len ovladac na virtualny ovladac com portu... standardne com 3... tot vsio.. potom uz len hrabnes do tel.. pohras sa z TESTPOINTOM a freia ti akceptuje bootfile, ktory je bez pouzita testpointu neakceptovatelny.. tot vsio.
Back to top
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Thu Oct 28, 2004 1:24 am    Post subject: Reply with quote

A aby som nezabudol, kym sa nenajde nejaky dobrak, ktory si da u siemensu nahrat novy FW 14 CZ a nepostupi celu tuto maskaradu tak FF 14CZ pre freiu mat nebudeme.. Ja som zatial s 15 RU/DE/UK spokojny... Mne osobne EN nevadi, ale CZ by bola prijemnejsia.
Back to top
Xfantasy
(člen klubu SM)
všeználek
(člen klubu SM)<br>všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Thu Oct 28, 2004 5:50 pm    Post subject: Reply with quote

Řekl bych že jinej kabel nepůjde.SX mi po připojení na DCA 510 vypsal chybu,že zařízení není podporováno.Po vypnutí dobíjení se mi dokonce ztratil displej a vypnul se

nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum