clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - M65 - problém se zapínáním

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

M65 - problém se zapínáním

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
rattle-snake
všeználek
všeználek

15518.64 SMM

Příspěvky na SM: 460,-
PříspěvekZaslal: po listopad 02, 2009 8:46 pm    Předmět: M65 - problém se zapínáním Odpovědět s citátem

Zdravím, dostal se ke mně Siemens M65 s podivným chováním při zapínání. Telefon se po stisku zapínacího tlačítka normálně nastartuje a dostane se až do fáze, kdy vyžaduje zadání PIN. Problém je v tom, že svítí bíle displej. Je i slyšet, že se zadává něco do kolonky, příp. znělka při zapnutí i vypnutí. Problém je v displeji, který se pouze bíle rozsvítí. Telefon prý předtím normálně fungoval do posledního dne. Vzhledem k tomu, že displej svítí a není nijak vysypaný, myslím, že bude v pořádku HW. Spíše bych to tipoval na software. Ale na druhou stranu je divný, že se to stalo takhle z ničeho nic..... Think Nejlepší to možná bude připojit k PC... Tipoval by někdo něco ? Anxious
GgDag
siemensmaniak
siemensmaniak

10072.34 SMM
PříspěvekZaslal: po listopad 02, 2009 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vadny displej. Vymena to vyriesi Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
NoviS
řád zlaté antény
řád zlaté antény

Telefon: EF81
144510.50 SMM

Příspěvky na SM: 115,-
PříspěvekZaslal: po listopad 02, 2009 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

GgDag napsal:
Vadny displej. Vymena to vyriesi Smile
Na 100%. Měl jsem M65 a ještě v záruční době jsem řešil stejný problém. Z telefonu si můžeš klindě i zavolat, přijmout hovor... prostě všechno, jenom to neuvidíš na displeji. I připojit k PC ho můžeš, vytáhnout z něj data... ale vyřeší to jedině výměna displeje.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
rattle-snake
všeználek
všeználek

15518.64 SMM

PříspěvekZaslal: po listopad 02, 2009 9:31 pm    Předmět: M65 - problém se zapínáním Odpovědět s citátem

Děkuju Vám za příspěvky Very Happy Takže se asi shodnemen a tom, že displej dodělal..... Shocked zeptám se toho člověka, jestli ho chce vyměnit za nový. Ale říkal, že s telefonem by spokojený, tak uvidím. Stejně mě zaráží, čím to může být z ničeho nic. Neustál nějaké vnější podmínky ? Think na nějakou ránu to taky navypadalo. Možná čistě jen shořel nějaký obvod, jelikož mu skončila životnost....
palucko
I <3 emo
I <3 emo

15732.22 SMM

Příspěvky na SM: 1016,-
PříspěvekZaslal: po listopad 02, 2009 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

skus ten display vybrat a znova vlozit do mobilu , ted aspon odpojit konektor a precistit , mne to robil jeden mobil bol len zle nasadeny alebo vyskoceny , Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
NoviS
řád zlaté antény
řád zlaté antény

144510.50 SMM

PříspěvekZaslal: po listopad 02, 2009 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V mém případě to bylo po ráně, kámošovi se stalo totéž s SEk750i poté, co s ním hodil o zeď pokrytou kobercem. Ale záruku mi uznali... takže jsem byl v pohodě Very Happy , to ty (tvuj známý) to budeš mít složitější...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
rattle-snake
všeználek
všeználek

15518.64 SMM

PříspěvekZaslal: út listopad 03, 2009 2:53 pm    Předmět: Re: M65 - problém se zapínáním Odpovědět s citátem

Děkuju všem za příspěvky. Displej se zdá v pořádku, telefon taky nenesl nějaké známky většího opotřebení (kromě snad ošoupaných popisků na klávesnici atd.) Zatím to vypadá, že odešlo něco, co zajišťuje přenos na displej.
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

14311.82 SMM

Příspěvky na SM: 160,-
PříspěvekZaslal: út listopad 03, 2009 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na jednom CX65 s rozbitým displejom je podobný problém. Poslal som ho hw expertovi mario_liptov, či sa ešte dá vôbec nejako opraviť (mobil totiž nekomunikoval so žiadnym programom, ani s Papua) Think
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
NoviS
řád zlaté antény
řád zlaté antény

144510.50 SMM

PříspěvekZaslal: út listopad 03, 2009 11:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Obávám se, že to žádná prkotinka v kontaktech nebo tak nebude - přečetl jsem si list, co jsem dostal při převzetí z opravy - vyměnili mi tenkrát nejenom displej, ale i celý vrchní kryt + klávesnici a dokonce i MMI Shocked . Ale to si s tim asi jenom nechtěli hrát a chtěli to mít rychle...
mario_liptov
administrátor
administrátor

265151.79 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 04, 2009 6:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Skontroluj si ci nemas oxidaciu okolo joysticku. Su tam okolo odpory a kondenzatory, pozri ci nemas niektory zoxidovany alebo ci ma kontakt. Tam sa nachadza jeden odpor ktory zabezpecuje jedno napatie pre display a ten toto zvykne robievat. Pozri najprv tu oxidaciu a daj vediet.

Tak tam sem taky (Ne)byl...
Keď môžem, pomôžem.
Zeptejte se mne na co chcete, ja Vam na co chci odpovim. Donutil
SMwmmania.cz
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rattle-snake
všeználek
všeználek

15518.64 SMM

PříspěvekZaslal: st listopad 04, 2009 4:25 pm    Předmět: Re: M65 - problém se zapínáním Odpovědět s citátem

Jj, díky za tip Mario Smile bohužel se k tomu dostanu zase až o víkendu, ale určitě se ozvu. Na první pohled vše OK, ale je pravda, že sem to jen přelítl a na ty jednotlivý součástky (kondenzátory, odpory) jsem se nedíval. Zajímalo mě hlavně, jestli není přetržený nebo vypojený ten spoj na displej..... Jinak jestli bych na něco přišel, tak to sem zase hodím. Very Happy
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: