View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
cyber-j mecenáš

SMM
Příspěvky na SM: 1460,- |
Posted: Wed Nov 11, 2009 6:17 am Post subject: Doručenie ČR<->SR |
|
|
Nazdar. Keďže sa tu neustále rieši poštovne ČR<->SR, ponúkam jednorázovú možnosť transportu tovaru. Ide o to že momentálne žijem v Prahe ale na vianoce idem na Slovensko a po novom roku sa vrátim. Pred stavujem si to asi nasledovne: pošlete mi zásielku do Prahy a cez SS sa dohodneme komu ju pošlem ďalej. Pošlete mi peniaze za poštovné na účet a ja len na Slovensku prelepím adresu a odošlem. To isté platí aj opačne. Aby ste sa nebáli poplatkov v banke, účty mám v ČR aj SR. Odchádzam cca 20.12. a vrátim sa cca 10.1. Ak niečo nie je jasné pýtajte sa. _________________ M35->ME45i -> M65@CX70 -> M75 ->
Utano Barrier T180 -> Cat B15 |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond SMM
|
Posted: Wed Nov 11, 2009 12:56 pm Post subject: |
|
|
Nic poslat nechci, ale cyber-j je seriózní člověk, takže se o zásilky rozhodně bát nemusíte  _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|