Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
rattle-snake všeználek

15518.64 SMM
Příspěvky na SM: 460,- |
Zaslal: po prosinec 28, 2009 12:10 pm Předmět: Siemens SX1: zamrznutí při ukládání fotek |
|
|
Zdravím, stala se mi nemilá věc a SX1 nechce naběhnout. Telefon se při ukládání kompletně zasekl a tak jsem to řešil vytažením baterie, a myslel si, že bude vše o.k., jako v jiných případech. Ovšem milý Siemens po opětovné instalaci baterie nechce naběhnout. Jen se ukáže logo a vypne se. Ačkoliv mě to naštvalo a nepočítal jsem s tím, vím, že se to dá řešit trojhmatem, ovšem s tím, že ztratím veškerá data a nastavení. Stalo s mi to u různých SX1 asi po třetí, takže s tím, jak zprovoznit samotný telefon, bych si rady asi věděl, spíše mi jde v tomto případě o nějakou alternativu, jak nepřijít o data, protože by to v tomto případě byla skutečně velká škoda. Je možnost oživit telefon v součinnosti s PC, tím, že ho přípojím kabelem atd.? Díky za reakce a tipy. _________________ Siemens mobile stále s námi!
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DvD_500 kolemjdoucí
58.74 SMM
|
Zaslal: so leden 02, 2010 12:58 am Předmět: |
|
|
Řekl bych, že se možná odlepuje procesor od tišťáku. Pokud ještě nemáte, tak bych zkusil podložit papírkem (vložit mezi hlavní a klávesnicovou desku - nutno rozebrat telefon - podrobnosti dohledáte v jiné diskuzi na SM). Pokud nezabralo, tak zkuste přimáčknout telefon k pevné podložce (např. stůl) a tlačit vší silou na hrany ve spodní části telefonu (okolo klávesnicové desky) aby došlo ke kontaktu. V ten samý okamžik zkuste zapnout telefon (nepřestávejte držet). Pokud telefon naběhnul. zapojte USB kabel a můžete spustit zálohu dat (teď si nevybavuji přesný název SW, ale dodával se na CD k telefonu). Pokud telefon nenaběhl, tak zkuste zapracovat na "úchopu". Mě se to podařilo až po několika dnech zkoušení a získal jsem data asi ze 3 "klávesnicových desek" jinak mrtvých telefonů. _________________ C35i fw18+T9, C35i fw24+T9, C60 fw25, HP iPAQ rw6815 (WM5), HP iPAQ rw6815 (WM6.1), SX1 + 256 MB MMC+ (PQI) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rattle-snake všeználek

15518.64 SMM
Příspěvky na SM: 460,- |
Zaslal: so leden 02, 2010 9:51 am Předmět: Re: Siemens SX1: zamrznutí při ukládání fotek |
|
|
Zdravím. Moc Vám děkuji za radu. Vyzkouším, ale přece jenom bych toto viděl jako jednu z nejzažších možností. Problém bych zatím nejprve hledal spíše na úrovni softwaru. Vím, že tam neí zcela nejnovější, ale jsem líný přehrávat na vyšší verzi, proto jsem se zajímal o nějaký způsob, abych při vytuhnutí telefonu nemusel po obnovení přijít o data. Koneckonců je tam ale třináctka... Pokud by se to nedalo řešit jinak, přistoupil bych asi na možnost, kterou jste popsal. _________________ Siemens mobile stále s námi!
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|