View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
barusenicka začátečník

Joined: 21 Mar 2010 Posts: 93 Phone: Nokia E5 100780.42 SMM
|
Posted: Tue Sep 28, 2010 8:12 pm Post subject: nejstarší telefony Siemens |
|
|
Když jsme narazili na téma jaký telefony, bychom chtěli mít na srazu. Tak mě napadlo, jestli je nějaká stránka, kde najdu nejstarší telefony značky Siemens (mimo SM). Zadala jsem si to na seznamu a vyplivlo mi to pár odkazů, kde se objevu Siemens a našla jsem docela zajímavou stránku Muzeum mobilní komunikace, kde se také píše o Siemensech. Je tam něco o historii a pár zajímavých obrázku starých telefonů. Odkaz:
http://mobil.mnoho.info/muzeum/siemens |
|
Back to top |
|
 |
rattle-snake všeználek

15518.64 SMM
Příspěvky na SM: 460,- |
Posted: Wed Sep 29, 2010 6:47 pm Post subject: |
|
|
No, on tenhle telefon asi bude většině Siemnsmaniaků, popř. sběratelů víceméně znám. Ovšem je zajímavé dozvědět se, co o něm píše někdo jiný a že o něm vůbec píše. Člověk z toho má radost, že se ještě někdo další o takové skvosty. zajímá. Poslal bych mu pozvání na Siemensmanii  _________________ Siemens mobile stále s námi!
 |
|
Back to top |
|
 |
barusenicka začátečník

Joined: 21 Mar 2010 Posts: 93 Phone: Nokia E5 100780.42 SMM
|
Posted: Thu Sep 30, 2010 8:24 am Post subject: |
|
|
Mně ani o to nešlo, Siemensmaniaci o nejstarším telefonu Siemens vědí, to mi je jasné, ale šlo mi o to, že se najdou i jiné weby, než SM, kde se píše o Siemensech, jejich historií,.... dále že se někdo o to zajímá a udělá své sbírce stránky, popřípadě si založí webové muzeum. Myslím, že na odkazu těch stránek jsou zajímavé nejen Siemensy, ale i ostatní značky telefonů. Jelikož mě telefony zajímají jako takové, tak mě stránka upoutala. Všechny staré mobilní telefony jsou nějakým způsobem unikáty...... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|