View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
P4priX ostřílený diskusník

128.03 SMM
|
Posted: Tue Oct 06, 2009 6:31 pm Post subject: Problém s SMS |
|
|
Nevíte někdo jak smazat smsky ze simky? (konkrétně u ELka)? Mě se totiž v doručenejch ukážou, ale když je smažu, tak zmizej ale na simce zůstanou (v jiným telefonu se ukážou)... a takhle se mi hromaděj až se simka zaplní a pak už mi ani nechoděj Nevíte co s tím? _________________ Siemens C60 -> Siemens M65 -> BenQ-Siemens EL71 -> BenQ E72 -> HTC Touch Pro -> HTC Desire Z -> SE Xperia Mini Pro |
|
Back to top |
|
 |
dr.x začátečník

231.38 SMM
|
Posted: Mon Apr 19, 2010 11:23 am Post subject: |
|
|
MI na f.w45 jde mazat jen tak , že označím všecky zprávy - třeba tedy doručené - marked - marked all a dam delete a pak se tedy ty sms smaznou ... na jiný postup jsem nedošel . _________________ A55,A57,C55 M75, ST60 (vše na prodej) E71- FW45cz-Bkey-Seky(rusko), ,2xBenq E72 (na prodej), HTC Dream/G1-White i Black -možno update android,JTAG atd.,HTC-Vizard WM6,1 Manilla touch screen, Htc Desire-Z ..... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|