View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Dany76 kolemjdoucí
106.28 SMM
|
Posted: Thu Feb 18, 2010 12:27 pm Post subject: Odblokování M75 |
|
|
Zdravím,mám klasický problém.Dostal jsem nabídku výhodného služebního tarifu,bohužel spojenou s výměnou SIM,mám zadán kód přístroje který si samozrejmě nepamatuji a mám poslední pokus.Mám datový USB kabel,spuštěn Papuautils 0.6.7cz ale nejde mi "nezatrhnout" kolonka "COM port" jak radí návod.Co s tím? Díky |
|
Back to top |
|
 |
mario_liptov administrátor

265151.79 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Dany76 kolemjdoucí
106.28 SMM
|
Posted: Tue Mar 16, 2010 11:27 am Post subject: Odblokování M75 |
|
|
Díky za radu,nakonec se mi to podařilo rozběhat přes kabel,teď jsem o kus dál ale zas jsem se zasek.Telefon mám připojený,jsem v "service mode",zvolím "5008 Kod telefonu" ale odpověd je "nejdřív zaveď Skey".Když zvolím "Získat kódy",po vteřině čekání to hodí "chyba při přechodu do režimu BFB".Dobře říkám si,musím jinak.Pomocí Flasheru jsem zjistil HASH i ESN,ručně jsem je opsal do Papua a volím "Výpočet SKEY a BootKEY".Chvilku to pracuje,píše "Výpočet klíčů" a pak to vyhodí "Klíč nenalezen!"Co to znamená? |
|
Back to top |
|
 |
Dany76 kolemjdoucí
106.28 SMM
|
Posted: Tue Mar 16, 2010 12:52 pm Post subject: Odblokování M75 |
|
|
Už to mám!!!! Zapoměl jsem při opisování ESN přehodit čísla podle toho klíče!Super! |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|