Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
naztam kolemjdoucí
16.20 SMM
|
Zaslal: pá prosinec 17, 2010 10:34 pm Předmět: Master code Siemens sx1 |
|
|
Hi, first of all, sorry for the language, I am using the google translator!
I tell you. I have a siemens SX1, and I have been blocked. The phone asks me the master code and do not know how to get it. I tried the program around here, the GetMaster, but I can not get the data requested by the program to get the code. Can anyone help me?
Greetings and thanks! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
palucko I <3 emo

Založen: 30. 05. 2007 Příspěvky: 2099 Bydliště: Pezinok (SK)
15732.22 SMM
Příspěvky na SM: 1016,- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
NoviS řád zlaté antény

Založen: 01. 08. 2008 Příspěvky: 857 Bydliště: Praha Telefon: EF81 144510.50 SMM
Příspěvky na SM: 115,- |
Zaslal: so prosinec 18, 2010 1:55 am Předmět: |
|
|
You may also try this method (copy the following /quoted/ text to google translator and translate it directly to your language):
Doctorw napsal: | Mně na kod přistroje funguje návod, jak je na na oslik.ru, v anglicky sekci a nazev tematu SX 1 Mastercode / Telefoncode.
Je to bez rozebíraní telefonu. Vlastně tím docílíte, že budete moci znovu zadávat kód přistoje kolikrat budete chtit a určitě si vzpomenete, co vlastně jste měli za kod ( ja na 30 pokus ). Nyní mě telefon po půl roce funguje. (Bylo by to dřív, ale mam novou desku s blbým testpointem a tak jsem nemohl využít návod co je zde na siemensmanii)
Vlastně jedině nevýhoda je, že musíte mít kabel na seriový port a nebo DCA-510
Pokud se Vám to nechce hledat , tak jsem Vám diskuzi shrnul a přepsal do češtiny.
Zkuste spustit SiemensServiceProfiler
http://download.siemens-club.org/files/Siemens_Service_Profiler.rar
Mně program běžel hned, ale používám Windows Vista.
Z reakcí v diskuzi jsem usoudil že u XPéček pravděpodobně musíte spustit program následujícím způsobem (nemám k dispozici Xp, tak jsem nemohl ověřit)
-Použijte microsoft applocale a nahrajte SSP vybráním ruského jazyka (p y c c k n n).
Pokud program stále nepůjde spustit (hlásí chybu, že chybí ocx) tak si stáhněte toto http://www.zgsyhlzz.com/siediyer/Tools/PC/OcxCtrl.rar a naistalujte
Postup
1. Vypněte telefon a připojte jej k počítači.
2. Spuste program a vyberte správný com port
3. Kliknětě na read from Phone a počkejte až se v levém dolním rohu objeví scanning a po-té stiskněte červené tlačítko telefonu
4. Klikejte na add Setting dokud se Vám nevytvoří 56
5. Nikde nic nezašktávejte.
6. Klikněte na Write to phone a a počkejte až se v levém dolním rohu objeví scanning a po-té stiskněte červené tlačítko telefonu.
7. Hotovo - Nyní si můžete zadávat kod přistroje kolikrát chcete. (kod je většinou 5ti místný, tak to máte jenom 99999 možností na vyzkoušení ) |
It may be very useful especially if you approximately know your phone code or if you do not want to disassemble the phone.
It is from this topic http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=10307&postdays=0&postorder=asc&start=60
One guy wrote to that topic that he has succesfully unlocked his SX1 by this method, but my attempt to unlock my SX1 was not succesful, so I hope you will be as happy as the successful one . _________________ A52 -> M65† -> SXG75† -> SK65 -> S75 -> SX1 -> SK65 + S75 -> SL75, SK65, S68, S65, EF81... prostě pořád nějaký SIEMENS
->MOJE SBÍRKA<- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|