View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
rattle-snake všeználek

15518.64 SMM
Příspěvky na SM: 460,- |
Posted: Mon Mar 21, 2011 10:20 am Post subject: E71 - vibruje, kdy chce |
|
|
Zdravím. Při využívání tohoto modelu jsem si všiml jednoho neduhu, asi to bude nějaká chyba, ale nevím, co jí způsobuje. Telefon má zaplé vibrace, ale nevibruje vždy, když má (jakýkoliv příchozí kontakt). obzvlášť to samozřejmě vadí při tichém režimu. Neví někdo, jak na to? Fw. 41. _________________ Siemens mobile stále s námi!
 |
|
Back to top |
|
 |
mucasco všeználek

Joined: 17 Nov 2006 Posts: 694 Location: okr. Pardubice Phone: nyní S75 96233.80 SMM
Příspěvky na SM: 310,- |
Posted: Mon Mar 21, 2011 4:41 pm Post subject: |
|
|
Tohle mi E71 nedělala ani při fw41. Tak bych jedině přehrál fw přes kabel DCA-140, ale v novějších fw není čeština. Jedině si ji tam pak dohrát, ale to by jsi musel mít kabel DCA-100 a provedený TP. _________________ Používám: C35i --> M55 + QuickPic --> S75 --> E71 --> SK65 --> C81 --> S75
Moje sbírka telefonů
Rádio s tanečními hity 90. let |
|
Back to top |
|
 |
rattle-snake všeználek

15518.64 SMM
Příspěvky na SM: 460,- |
Posted: Mon Mar 21, 2011 8:44 pm Post subject: |
|
|
Díky za příspěvek Zkoušel jsem, jestli ještě nejsou aktivované nějaké filtry, ale nic z toho.... Taky mě napadlo přehrát fw. Zůstano ale asi u stejného, protože takový kabel nemám a do TP se radši pouštět nebudu Uvidíme. Jestli se to nezlepší, tak ho přehraju.... _________________ Siemens mobile stále s námi!
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|