View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
zelomelo badatel

669.90 SMM
|
Posted: Fri Sep 16, 2011 3:14 pm Post subject: S75 padá |
|
|
Dobrý den, potřebuji urgentní pomoc s mou S75. Z ničeho nic se mi dneska vypla cestou domů při přehrávání mp3, když jsem zmáčknul tlačítko hudebního přehrávače. Od té doby se vypíná. Telefon jsem rozebral a při jakémkoliv malém pohybu se vypne (bez pípnutí). Myslel jsem že bude problém v procesoru (ten bych neměl problém vyřešit (zapájet ho)) ale když zapnu telefon bez sim karty (složený se všema krytama) a zadám *#06# a dám např. podsvícení nebo zobrazení tak se sekne a musím 2x zmáčknout červené tlačítko čímž se vrátím na obrazovku vložte sim. V mobilu mám hodně patchů a procesor na 208MHz, může to s tím souviset? Co byste mi doporučili udělat? Díky moc předem za odpovědi
Jo a mobil běží normálně když se s ním nic nedělá (např. když nechám spuštěné demo)
EDIT: tak jsem celý mobil znovu rozebral, znovu složil, přitáhl co to de a zatím funguje zcela normálně (už se nevypíná) i když mačkám tlačítka apod. je možné že to byl krátkový defekt nebo tak? _________________ Siemens A75 > Siemens S75
DCA 510, DCA 540, 1GB Transcend DV, Hromada patchů, USB Bluetooth |
|
Back to top |
|
 |
palucko I <3 emo

15732.22 SMM
Příspěvky na SM: 1016,- |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|