View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
František Lasovský kolemjdoucí
Joined: 25 Aug 2011 Posts: 3 Location: K Dobřejovicům 176,Čestlice,25101
58.88 SMM
|
Posted: Sat Oct 01, 2011 11:10 am Post subject: Software pro ME75,dotaz |
|
|
Dobrý den,můj oblíbený ME75,který neměl software některého z operátorů mi dosloužil a nový mobil zakoupený na inzerát má software operátora O2. S mojí kartou T-mobile sice funguje,ale stále se upřednostňují některé aplikace O2 a navíc je písmo SMS bledě modré a špatně čitelné. Prosím zda by mi někdo mohl poskytnout návod jak do nového mobilu nainstalovat jiný,nejlépe neutrální software,případně zda je možné jej stáhnout z mého původního mobilu,který zatím funguje,jen ztratil citlivost a je často bez signálu i v místech,kde signál je. Na externí anténu funguje dobře,pozn. Komunikační kabel k PC mám. Případně prosím o radu,kde v Praze a okolí by mi někdo softwer přehrál. Děkuji,Franta Lasovský |
|
Back to top |
|
 |
NoviS řád zlaté antény

Joined: 01 Aug 2008 Posts: 857 Location: Praha Phone: EF81 144510.50 SMM
Příspěvky na SM: 115,- |
Posted: Sat Oct 01, 2011 2:38 pm Post subject: Re: Software pro ME75,dotaz |
|
|
František Lasovský wrote: | ... T-mobile sice funguje,ale stále se upřednostňují některé aplikace O2 ... |
Jak se to projevuje
Barvu písma lze každopádně změnit jednoduše pomocí "témat", která se dají stáhnout i zde na Siemensmanii http://www.siemensmania.cz/themes.php?phone_type=1 , stačí vybrat nejvíce vyhovující a nakopírovat do příslušné složky v telefonu.
Btw. celý dotaz je v nevhodné sekci. _________________ A52 -> M65† -> SXG75† -> SK65 -> S75 -> SX1 -> SK65 + S75 -> SL75, SK65, S68, S65, EF81... prostě pořád nějaký SIEMENS
->MOJE SBÍRKA<- |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|