View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
rattle-snake všeználek

15518.64 SMM
Příspěvky na SM: 460,- |
Posted: Mon Nov 19, 2012 11:24 am Post subject: vypnutí vyhledávání |
|
|
Zeptám se, existuje u Siemensů nějaká finta, aby když se tam hodí nefunkční SIM, se telefon nesnažil pořád vyhledávat síť? Sice se dole pod tlačítkem info objeví "karta odmítnuta", ale telefon se pořád snaží vyhledávat, navíc se určitě i vybíjí. Předpokládám, že normálně to nikde nepůjde, formou nějakého patch ano? Névím, jestli jsem dobře hledal, ale nic jsem nenašel. _________________ Siemens mobile stále s námi!
 |
|
Back to top |
|
 |
mucasco všeználek

Joined: 17 Nov 2006 Posts: 694 Location: okr. Pardubice Phone: nyní S75 96233.80 SMM
Příspěvky na SM: 310,- |
Posted: Mon Nov 19, 2012 12:39 pm Post subject: |
|
|
Jde to údajně vypnout pomocí elfu http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?p=380530&highlight=gsm#380530 který vypne GSM modul Ale asi bude problém ho rozchodit, když tak na to koukám  _________________ Používám: C35i --> M55 + QuickPic --> S75 --> E71 --> SK65 --> C81 --> S75
Moje sbírka telefonů
Rádio s tanečními hity 90. let |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|