clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - pán prstenů - stezky mrtvých

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

pán prstenů - stezky mrtvých

Reply to topic     Forum Index -> Java hry a aplikace
View previous topic :: View next topic  
Author Message
azrael77
kolemjdoucí

7.00 SMM
PostPosted: Tue Sep 19, 2006 6:51 am    Post subject: pán prstenů - stezky mrtvých Reply with quote

může mi někdo poradit, mam problém s touto hrou, nevim jak odemknout jakékoliv dveře, jsem uroveň 19 a všechny jeskyně jsem už prošel. díky
Back to top
View user's profile Send private message
pecaIII
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Mon Oct 09, 2006 6:09 am    Post subject: Re: pán prstenů - stezky mrtvých Reply with quote

azrael77 wrote:
může mi někdo poradit, mam problém s touto hrou, nevim jak odemknout jakékoliv dveře, jsem uroveň 19 a všechny jeskyně jsem už prošel. díky

mám úplně stejny problem, taky sem je neotevrel. Zkusim jeste nabrousit mec co to pujde a pak uvidim...

péta
kolemjdoucí

16.96 SMM
PostPosted: Tue Jan 20, 2009 8:45 am    Post subject: Reply with quote

cau. otevrel sem jedny dvere.
V západní jeskyni tam kde se objevují neustále skřeti(druhá místnost od zavřených dveří). je silný kostlives(zelený) a musíš ho dovést k těm dveřím. jestli to nebude fungovat, tak běž do pravého rohu(je tam hnědá stěna s kostlivců) a až se objeví skřet tak ho zabij a když s něho vypadne kostra a jestli se s ní stane šedý kostlivec tak ho doveď ke dveřím, ale jestli se neobjeví šedý,ale obyčejný, tak počkej na dalšího skřeta a opakuj to.ale s těmi druhýmy dveřmi si nevím rady.jestli bys něco zjistil tak napis.cau
Back to top
l3mr4k
kolemjdoucí

10.96 SMM
PostPosted: Tue Jan 20, 2009 9:10 am    Post subject: Reply with quote

stačí k těm dveřím v západní jeskyni dovést toho silnějšího kostlivce...pak projdete další dvě jeskyně , osvobodíne legolase, ale gimliho ve východní jeskyni absolutně nemám šajnu jak osvobodit. jestli to zjistíte, napište to sem. moc mi pomůžete.
Back to top
vamos
kolemjdoucí

9.50 SMM
PostPosted: Sun Sep 25, 2011 4:09 pm    Post subject: vysledok? Reply with quote

záujmalo by ma či už niekto prišiel na to ako to prejsť, lebo ja som 22 level a stale som neprišiel na to ako to prejsť. Tak aj niekto vie čo stim tak ho pekne prosím o pomoc.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
novacek
kolemjdoucí

10.34 SMM
PostPosted: Thu Jun 30, 2016 10:01 pm    Post subject: Reply with quote

Hraje ještě někdo tuhle hru?Já už došel mnohem dál a konec stále nic.Ve východní jeskyni se ke každýmu sloupu musí hodit předmět,helma,štít a ke třetímu boty,sloup zajede do země až budou všechny tak se dveře otevřou.
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Java hry a aplikace All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum