View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
azrael77 kolemjdoucí
7.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 19, 2006 6:51 am Post subject: pán prstenů - stezky mrtvých |
|
|
může mi někdo poradit, mam problém s touto hrou, nevim jak odemknout jakékoliv dveře, jsem uroveň 19 a všechny jeskyně jsem už prošel. díky |
|
Back to top |
|
 |
pecaIII badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 09, 2006 6:09 am Post subject: Re: pán prstenů - stezky mrtvých |
|
|
azrael77 wrote: | může mi někdo poradit, mam problém s touto hrou, nevim jak odemknout jakékoliv dveře, jsem uroveň 19 a všechny jeskyně jsem už prošel. díky |
mám úplně stejny problem, taky sem je neotevrel. Zkusim jeste nabrousit mec co to pujde a pak uvidim... _________________ m35 -> mt50 -> m55 -> s75_fw17 |
|
Back to top |
|
 |
péta kolemjdoucí
16.96 SMM
|
Posted: Tue Jan 20, 2009 8:45 am Post subject: |
|
|
cau. otevrel sem jedny dvere.
V západní jeskyni tam kde se objevují neustále skřeti(druhá místnost od zavřených dveří). je silný kostlives(zelený) a musíš ho dovést k těm dveřím. jestli to nebude fungovat, tak běž do pravého rohu(je tam hnědá stěna s kostlivců) a až se objeví skřet tak ho zabij a když s něho vypadne kostra a jestli se s ní stane šedý kostlivec tak ho doveď ke dveřím, ale jestli se neobjeví šedý,ale obyčejný, tak počkej na dalšího skřeta a opakuj to.ale s těmi druhýmy dveřmi si nevím rady.jestli bys něco zjistil tak napis.cau |
|
Back to top |
|
 |
l3mr4k kolemjdoucí
10.96 SMM
|
Posted: Tue Jan 20, 2009 9:10 am Post subject: |
|
|
stačí k těm dveřím v západní jeskyni dovést toho silnějšího kostlivce...pak projdete další dvě jeskyně , osvobodíne legolase, ale gimliho ve východní jeskyni absolutně nemám šajnu jak osvobodit. jestli to zjistíte, napište to sem. moc mi pomůžete. |
|
Back to top |
|
 |
vamos kolemjdoucí
9.50 SMM
|
Posted: Sun Sep 25, 2011 4:09 pm Post subject: vysledok? |
|
|
záujmalo by ma či už niekto prišiel na to ako to prejsť, lebo ja som 22 level a stale som neprišiel na to ako to prejsť. Tak aj niekto vie čo stim tak ho pekne prosím o pomoc. |
|
Back to top |
|
 |
novacek kolemjdoucí
10.34 SMM
|
Posted: Thu Jun 30, 2016 10:01 pm Post subject: |
|
|
Hraje ještě někdo tuhle hru?Já už došel mnohem dál a konec stále nic.Ve východní jeskyni se ke každýmu sloupu musí hodit předmět,helma,štít a ke třetímu boty,sloup zajede do země až budou všechny tak se dveře otevřou. |
|
Back to top |
|
 |
|