View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
rattle-snake všeználek

15518.64 SMM
Příspěvky na SM: 460,- |
Posted: Fri Sep 05, 2014 11:18 pm Post subject: |
|
|
Zdravím přátelé Siemens mobile, nyní používám jako svůj hlavní telefon Siemens S65. Jde o to, že telefon nerozpozná názvy u některých zařízení, zobrazí jen adresu bluetooth. Setkali jste se s tímto někdy? Nic jsem menašel a docela by mě to zajímalo, byť to není nějaká chyba, která by nějak hodně komplikovala použití telefonu. Díky _________________ Siemens mobile stále s námi!
 |
|
Back to top |
|
 |
NoviS řád zlaté antény

Joined: 01 Aug 2008 Posts: 857 Location: Praha Phone: EF81 144510.50 SMM
Příspěvky na SM: 115,- |
Posted: Sun Sep 07, 2014 5:04 pm Post subject: |
|
|
Určitě se mi to taky párkrát stalo, jen jsem tomu nevěnoval takovou pozornost... jediné co mě napadá je, jestli není ve jménu druhého zařízení nějaký (pa)znak který S65 vadí, nebo jestli to jméno není příliš dlouhé . _________________ A52 -> M65† -> SXG75† -> SK65 -> S75 -> SX1 -> SK65 + S75 -> SL75, SK65, S68, S65, EF81... prostě pořád nějaký SIEMENS
->MOJE SBÍRKA<- |
|
Back to top |
|
 |
rattle-snake všeználek

15518.64 SMM
Příspěvky na SM: 460,- |
Posted: Sun Sep 07, 2014 5:13 pm Post subject: |
|
|
Díky za post Taky jsem si říkal, jestli třeba se nejdená o telefony, které podporují nějakou novější verzi bluetooth, ale zase zrovna v takové banalitě jako název by měly být ty verze zpětně kompatibilní... Nevím, ale třeba SX1 toto nedělá.  _________________ Siemens mobile stále s námi!
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|