View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 6:57 pm Post subject: Přístup do složky System přímo z telefonu ??? |
|
|
Mám takový menší dotázek související s přístupem do složky "System" v adresářové struktuře telefonu...
V novějších telefonech již JAVA aplikace neukládají svoje externí data do adresářů "storage" ve složce aplikace, ale do složky označené číselným kódem nacházející se v "\Data\System\java\xxxxx". Složka System je ale v telefonu skrytá a v tom je právě jádro mýho pudla. Lze nějak zařídit (např. nějakým patchem? ), aby složka system zůstala trvale neskrytá a dalo se k ní tudíž přistupovat z telefonu (tedy bez použití PC)?
Dost by se to hodilo. Třeba takový tabulkový procesor MicroCalc umí tabulku vyrobenou ve founu exportovat do slk souboru, jenž jde poté otevřít v excelu. Super! Jenže ten .slk se nalézá v hloubi skrytého folderu "System" a vyrubete ho z toho jen za pomoci PC . Když ale sedíte u PC nemusíte tabulku mastit ve founu, nicht wahr ? Atd. atp.
Poradí někdo? Jde (nebo šlo by) to vůbec?
- |
|
Back to top |
|
 |
hamsa (člen klubu SM) rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 10:45 pm Post subject: |
|
|
Jasne ze uz to jde.Existuje patch,ktery ti po stisknuti tlacitka 1 da na vyber co chces zpristupnit a jde zpristupnit i slozka System.Patch najdes tady podle typu telefonu. http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=3533&start=45
Zkousel jsem to na S65 a jede to skvele. _________________ C35 -> S45 -> S45i -> S55 ->S65
Pak mi ho nejaky ha**l ukradl a ja po krachu siemensu prebehl k SE. Ted vlatnim K750i preflashovanou na W800i s prekopanou grafikou a spoustou uzitecnych patchu.
 |
|
Back to top |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 8:34 am Post subject: |
|
|
No zupéér Já věděl, že to tu někde bude, jen jsem to ne a ne najít.
Dík za Navigaci Jdu do toho =P~ |
|
Back to top |
|
 |
hamsa (člen klubu SM) rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 8:37 am Post subject: |
|
|
Je tam tech patchu vic.A nekde jsem cetl ze by ten patch na otevreni skrytych souboru nemel byt dohromady s Fast menu.Pry to dela bordel.Ja kdyz jsem tam nahral to Fast menu tak mi to stejne nejelo. _________________ C35 -> S45 -> S45i -> S55 ->S65
Pak mi ho nejaky ha**l ukradl a ja po krachu siemensu prebehl k SE. Ted vlatnim K750i preflashovanou na W800i s prekopanou grafikou a spoustou uzitecnych patchu.
 |
|
Back to top |
|
 |
|